... w koncu postanowilem takze cos napisac, glownie w celu zwiekszenia wlasnej i tak silnej motywacji do zrzucenia poteznej, meczacej, przygniatajacej i bedacej zrodlem wielu wielu moich zyciowych niepowodzen opony.
Taaa, nie pisze o zrzuceniu kilogramow, bo bez przesady, chlop swoja wage miec musi, ale dyc jedno z drugim idze w parze. Bylem juz na kopenhaskiej czy jak ja zwal, spadlem z wagi jakies 8 - 9 kg, bo zjezdzalem ze 102

. Bylo to jednak maaaase czasu temu i oczywiscie ja gupi uwierzylem ze efektu jojka nie bedzie. Ehhh, przenoszenie kilku lekkich mebelkow oraz krytyczne przyjzenie sie sobie uswiadomily mi, ze qrcze mam 36 latek, 105 kg, jestem nieruchawy (glownie mam otylosc brzuszna, po tatusiu

) niesprawny i w tym stanie nie spotka mnie juz nic dobrego. A tu mloda (huhuhuhu, napisalem tak, bo moze to odczytac

) zona no i inne panie oraz przyjemnosci czekaja mnie jeszcze daj Boze drugie tyle lat. Po prostu zeby dalej zyc, musze wszystko zmienic.
No i zmieniam - zaczynam od kopenhaskiej - dzisiaj 3 dzionek, zjade tym tyle, zeby moc normalnie sie poruszac, czyli ile sie da, a potem sie zobaczy. Oczywiscie planuje jakes cwiczenia, ale dopiero aczej po zakonczeniu kopenhaskiej, pamietam ze poprzednim razem tak jakos slabo mnie sie chcialo ruszac.
I tu prosba do szanownych grupowiczek/czow - co waszym zdaniem powinienem robic po kopenhaskiej? Chodzi mnie o propozycje diet i cwiczen, coby pozbyc sie duzego brzucha.
Aaaa... nie napisalem najwazniejszego dla potomnych i siebie za jakis czas - roznica pomiedzy obwodem w pasie (najwezsze mozliwe miejsce, a obwodem na pepku wynosi 30 cm. Niezle no nie?
Pozdrawiam wszystkie i wszystkich bedacych juz na kopenhaskiej, wszystkim watpiacym polecam, ale niestety z zastrzezeniem, ze nie jest to jednorazowy strzal - po zakonczeniu dietki niestetyz trzeba zmienic styl zycia

.
Na jakiejs gupiej stronie ktos madry (jakis doktor czy cus) napisal, ze nie ma bata - jesli ktos ma tendencje do tycia, to sorry ale musi sie pilnowac cale zycie.
Ja zamierzam, a wy?
pzdr dla wszystkich
jarek