SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Dieta kopenhaska

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 1460957

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 26 Napisanych postów 5958 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 27546
ja tez

ale ciiiiiiii

bo sie nam Jogger rozbestwi....

------------------------------
"When you exercise, your goal isn't to burn fat, it's to become a fat burning machine"
-------------------------
Twarda, syntetyczna i leniwa Efka
--------------------------
Doradca Trójboj

Twarda, syntetyczna, leniwa i d****na Efka

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 19 Napisanych postów 9216 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 30094
jogger - ale cos nie chce zejsc ponizej tych 7%

Pozdrawiam, Dezir - wasz łaciaty doradca w fitness
-----------------------------------------
"Kulturystyka zaczyna sie w momencie, gdy przestaje sie robić mase"

http://pumpingiron.w.interia.pl 

Pozdrawiam, Dezir - (były, więc nieoficjalny) moderator działu "Fitness"
----------------------------------------------
>> "TRZEBA BYĆ ZNAWCĄ, A NIE WYZNAWCĄ" <<

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11126 Napisanych postów 51319 Wiek 30 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 57816

oj, jednak was zegnam...nie moge wytrzymac bez sniadania a w dodatku moje biale zabki "za ktore" zaplacilam ostatnio kupe kasy...no...powiem tylko ze kawa im nie sluzy :p
Powodzenia!

Chanel girl
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11126 Napisanych postów 51319 Wiek 30 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 57816
jogger: tak patrze na ta diete kopenhaska, czy jak tam zwal i dochodze do wniosku,ze rownie dobrze moglabym codziennie jesc w ten sposob:
sniad: kawka
obiad: jajca z warzywami
kolacja : piers z kurczaka albo rybka jakas czy jogurt
-po co sobie zycie komplikowac tym befsztykiem (nie wiem nawet jak to to wyglada :/) czy dziwnymi zamianami tam codziennie prawie. Bilans energetyczny i tak wychodzi ujemny wiec...nie ma sily chyba, trza schudnac..jak dodac do tego aeroby rano i jakas silowke to chyba na efekty moge liczyc za 2 tyg. hm...???

Pacze, wreszcie dla mnie dietka, bo wszyscy wrzeszcza,ze conajmniej 5 posilkow dziennie,ale :raz,ze nie mam czasu;dwa: nie mam ochoty z zegarkiem w reku odmiezac sobie kolejne porcje ,skoro nie umieram z glodu...jak cos, zawsze moge zjesc jakies orzeszki czy sok warzywny czy marchewke nawet,o.

Przykre to, ale nie ma wyjscia i widze,ze to bedzie najlepsza dietka dla mnie..

chce przypakowac!
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Pakowac, jestes niepoprawna buhehehehehehe zmieniasz dietę częsciej niż niektórzy skarpetki hihihihi Niemniej życzę Ci powodzenia

Pozdrawiam, Tyka

*** Utyłem w Fitnessie ***
zamiast dawać soga kliknij tu : http://www.pajacyk.pl 
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 39 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 294
Dzindybry :)

Witam wszystkich bardzo serdecznie i goraco (termogeneza rulezzzzz!). Wystartowalam dzis z kopenhaska pelna nadziei i optymizmu :) Do zrzucenia mam sporo, bo ze 12kg :/ ale licze, ze przynajmniej polowe pozegnam za 13 dni :) Mam pytanko co do zastepowania szpinaku i brokulow.. Czy jesli zastapie je salata to moge do niej dodawac oliwke z oliwek (oczywiscie ta dziewicza...)? Czy raczej mam wywalic to, co dzis przytaszczylam do pracy? Bardzo prosze o odpowiedz przed pora lunchu, poniewaz nie chce popelnic jakiegos antykopenhaskiego przestepstwa..
Jogger, jestem pod wrazeniem Twojej wiedzy :) Przewertowalam chyba wszystkie fora na GW i widze, ze przeprowadziles przez dietke cale tabuny lasek :) Plizzz help! Jesli taki autorytet bedzie trzymal za mnie kciuki (no i oczywiscie wszyscy forumowicze tez) to w 100% sie uda i wbije sie wreszcie w jakas sexy kiecke :)

M.

Jestem kobietą niezależną! ...nikomu na mnie nie zależy.. :/

*** koffee rulezzzz ***

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Bu, no tak.. Nie uzyskalam odpowiedzi, wiec wrabalam pomidora, jajka i salate z oliwa..
Jako, ze mam chwilke w pracy opowiem Wam o mojej przygodzie z ta dietka.. Przechodzilam ja jakis rok temu z rewelacyjnym skutkiem. Moze wagowo nie byla to rewelacja, ale po ciuszkach bylo widac cudownie! Z rozmiaru 40 na 38 w porywach do 36 Trzymalo sie toto dlugo, bo do lutego tego roku. Niestety odstawilam pigulki i cus mi sie skrzaczylo z hormonami chyba, bo w 2 miesiace spuchlam jak balon :/ Teraz wrocilam do proszkow i postanowilam znow sie wybrac na wycieczke do Kopenhagi :) TRZYMAJCIE KCIUKI!!

*** koffee rulezzzz ***

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 138 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 5209
Muooonia to rozpoczelysmy dietke w ten sam dzien Mimo, ze nie moge za bardzo, poniewaz mam/mialam problemy z zoladkiem i kawa mi nie sprzyja z samego rana, ale czytajac o postepach diety postanowilam troche sie "pomeczyc". Na poczatek, tz. pierwsze dni pije kawe bezkofeinowa, ktora troche lzej na mnie dzial (wiem wiem, powinna byc kofeinowa, ale to dopiero za 2 dni ) Do diety zmobilizowalam rowniez moja mame i siostre (zawsze razniej) i mam nadzieje, ze wszystkie dotrwamy do konca i tak samo wszyskim tego zycze, chociaz co poniektorzy sa juz przy finiszu

"Smiej sie zawsze i wszedzie! Nie zaluj tego co bylo, nie boj sie tego co bedzie"

"Grzeczne dziewczynki ida do nieba, niegrzeczne tam gdzie chca"

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Angelq, to superowo :) Juz sie balam, ze bede osamotniona.. Zazdroszcze Ci, ze masz z kim wojowac (mama, siostra) - ja niestety mieszkam samiusienka sama (blee) i nie mam w nikim oparcia (takiego dietowego). No, moze kolezanka z pracy, ktora dokladnie rok temu przechodzila ze mna kopenhaska.. Niestety (a raczej stety) ona nie musi jej powtarzac :) Jest chuda jak szczapa, odjelo jej z 10 lat i z 10 kg. Razem rok temu wygladalysmy jak wieloryby.. Teraz tylko ja :(
Co do tej kawy to moze da sie ja zamienic tymi pastylkami z kofeina.. zaraz, gdzies to czytalam.. o, mam: "KOFEX (Filiżanka kawy w pastylce). (8pastylek do ssania~3,70-4,15PLN)". Nie wiem czy tak mozna, zapytaj guru forumowego (King Jogger Pierwszy).
Moj dzen pierwszy przebiega bez zaklocen mam nadzieje (nie wiem ciagle co z ta oliwa) i nawet o dziwo nie mam zadnych jazd z bolem glowy i oslabieniem - mimo pogodowego cyrku (deszcz-slonce-deszcz-slonce). Kopce peta za petem, duje mineralke i niecierpliwie czekam na befsztyk. To dziwne, ale zaczelam lubic smazona wolowine bez soli (w zeszlym roku plakalam jak mialam cos takiego zjesc...)

TRZYMAM KCIUKI za Ciebie Aniolku i za reszte oczywiscie tez!!!

*** koffee rulezzzz ***

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
hm...no co post to inne rady odnosnie przyspieszenia przemiany materii. No raz mowicie, ze niby minimum 5 posilkow, innym razem 3 -pacz:dieta kopenhaska..W ogole to ,tak na oko nawet, na tej dietce to nawet 15000 kcal dziennie nie wychodzi wiec...to chyba w swietle tego co bylo nie raz mowione-przy znacznym ograniczeniu spozyciu kalorii-powinno raczej przemiane spowolnic, ale oki...moge sie mylic. Moze wobec tego, ktos obeznany w temacie moglby mi wyjasnic jakim cudem dzieje sie odwrotnie?
Bo jak sie przyjrzec skladowi posilkow to niczego specjalnego, co wg mojej wiedzy mogloby byc takim bodzcem na miare kofeiny byc, nie ma tutaj...To jak?

pozdroo

chce przypakowac!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

SPALANIE TŁUSZCZÓW PODCZAS WYSIŁKU FIZYCZNEGO - artykuł

Następny temat

grube nogi

WHEY premium