SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Dieta kopenhaska

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 1498798

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 10 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 26
Dove stosowalam nic szczegolnego nie zauwazylam , w ogole testuje wszystkie kremy po kolei i uwazam ze chodzi o regularne masowanie i cwiczenia, co do mierzenia to tez nie robie tego po to ze by miec akurat tyle i tyle w apsie i nie zalezy mi na cyferce na wadze bo wiem ze niewiele to mowi o wygladzie to poprostu sprawdzam czy dieta dziala> i to mnie bardzo mobilizuje

Osiagne to co chce :P

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 10 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 88
Karolka dziekuje za odpo.,szkoda tylko ze nie napisalas ktory z balsamow sprawdzil sie u Ciebie najlepiej. A o tym braku centymetra i wadze to mowilam o sobie, bo mam zle doswiadczenia Pozdrawiam serdecznie
PS Drugi dzien za mna i czuje sie nienajgorzej, tylko sennosc mnie pod wieczor zlapala.Tlumacze sobie ze to przez pogode zeby sie nie zniechecac, chociaz zastanawialam sie nad nadprogramowa filizanka kawy....jednak wytrzymalam
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Czesc :) nie wiem czy to raczej systematycznosc smarowania, masowania , i cwiczenia daja lepsze efekty niz sam krem, stosuje AA Oceanic(25-35 zł zestaw na noc i na dzien taki zielony), Vichy liposyne, d*stock, (ok 85zł)
barwa peeling + zel TaliaFitness seria(ok 14 zł).Ziaja caly zestaw oliwka, zel, krem do biustu, zel antycelulit (ok 10 zł szt.)Nivea Balsam ujedrniajacy z Q10 (ok 20 zł)
Uzywam peelingu przynajmniej raz dwa razy w tyg, smaruje sie non stop balsamami ujedrniającymi.
Dzisiaj 11 dzien dietki, wczoraj zapomnialam o grzance na sniadanie ale zyje :P czuje sie dobrze nie odczuwam glodu. Dzisiaj jade w gory na dwa dni do znajomych, hehe diete zabieram ze soba juz ich o tym poinformowalam. bedzie kupa smiechu ale jakos sobie poradze.
Dzisiaj 61,4 czyli równe 3 kg poszło i jestem z tego zadowolona, we wtorek koniec diety i wcale nie mysle o tym co by tu w koncu zjesc hihih chociaz pare dni mi sie snielo po nocach w czasie diety. mam zamiar stosowac zdrowe odzywianie stopniowo podnoszac dawke kalorii by odrazu nie utyc :P
Milego weekendu i odzywajcie sie odchudzacze :P

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Dziekuje Karolciu za obszerna odp! Widze ze naprawde masz temat opanowany doglebnie Ja niestety mam problem z kupieniem tutaj polskich marek, ale z Vichy nie bedzie problemu. Zastanawialam sie tez nad balsamem dla kobiet ciezarnych przedziwdzialajacy rozstepom bo mam do tego sklonnosci. Nie wiecie czy branie magnezu poprawia stan skory?, albo przynajmniej jakie preparaty maja na to wplyw? Peeling zrobilam sobie z fusow kawy zmieszanych z oliwka (gdzies to tutaj wyczytalam) i musze przyznac ze calkiem niezla metoda. Karolcia wyczytalam gdzies takze ze pobyt w gorach to swietna sprawa w czasie diety bo cos tam cos tam ( nie pamietam hehe) i ze nie odczuwa sie glodu!! Apropo snow, to rowniez dzis mialam sen ze zjadlam sobie salatke z owocow morza w oleju i przypomnialam sobie ze jestem na diecie...Strasznie sie na swoja skleroze zezloscilam , ale rano okazalo sie ze to byl tylko sen!! Dzis rano czulam sie troche slabo i oczka jakies przekrwione (ale to chyba wina podpalania papierosow), jednak po wypiciu kawy i grzance jakos cieplej na duszy sie zrobilo;)) Teraz czeka mnie dosc intensywny dzien, dlatego nie bede miala czasu myslec o jedzeniu ( i to mi sie podoba) Karolcia, gratuluje wytrzymania do 10dnia diety i jestem pewna ze pobyt w gorach wplynie korzystnie na i efekty beda jeszcze wieksze! (tylko na pifffko sie nie skus) Pozdrawiam serdecznie wszystkich odchudzajacych sie, a takze obzerajacych(jezeli tu w ogole takowi sa!)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 2 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 19
Dietę otrzymałam od znajomej już kilka lat temu. W lutym 2004 przeprowadziłam ją-wprawdzie tylko 6 dni ale otrzyamłam niebywałe rezultaty z których byłam bardzo zadowolona.Pozniej dopadłam do jedzenia i waga wróciła mi podwójnie.Ale to jest tylko i wyłącznie moja wina.Teraz walczę z zbędnymi kilogramami.Waga mi spadła ale jeszcze nie do takiej, która pozwolwoliłaby cieszyc się własnym ciałem.
Dziś zaczęłam walkę z pomocą tej diety.Kawa wypita.
Zyczę Wam jak również sobie dużo cierpliwości i wytrwałości.Bo warto!

"Ciało jest plastyczne,można je uformować"

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
ShaSi zycze Ci powodzenia i samozaparcia! Ja musze powiedziec ze forum bardzo mi pomaga jak czytam o sukcesach innych bo bardziej sie mobilizuja. Szczerze mowiac glodu nie oczuwam, chociaz dzis czuje sie szczegolnie oslabiona (ale to chyba efekt miesiaczki, ktora mi sie dzis zaczela a ja zawsze 2pierwsze dni ciezko znosze)Chyba dlatego tez spodnie leza dzis na mnie jak przed dieta, ale wiem ze przed i podczas menstruacji zatrzymuje mi sie woda w organizmie, dlatego sie nie poddaje. Dzis 4 dzien diety i najwiekszy dylemat mam z kompotem. Tutaj w sklepach widzialam tylko z puszki, ale sklad mnie przerazil!Dlatego sama pokroilam pare jablek, dodalam wody i troszeczke cukru i cos tam mi sie ugotowalo. Mam nadzieje ze ten "wynalazek" nie zepsuje efektu diety?? Pozdrawiam wszystkich serdecznie, a szczegolnie "pana prowadzacego vel jogger-a", ktory juz ma chyba dosc powtarzajacych sie pytan. PS ale jakbys o tym kompociku napisal to byloby wspaniale!!!!
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 2 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 8
czesc ,
jestem tu nowa.Jakies dwa lata temu przeprowadzilam te diete. schulam 5 kilo i tak juz zostalo.owszem ta dieta zmobilizowala mnie do przykladania wiekszej uwagi do tego co jem ale nie bez przesady.nigdy nie bylam dobra w te klocki(diety itp.)nie uprawiam sportu a mimo to waga nie powrocila.
Jutro zaczynam ja ponownie.Dla ciala ale tez dla ducha - swietny trening woli.
Jogger - widze ze jestes Guru kopenhaskiej ,pozwolisz ze zadam ci czasem kilka pytan?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Melduje sie w ostatnim dniu diety
niestety raczej takiej juz nie do konca :P poniewaz w sobote skusilam sie na piwo :( ale.... jedzenie normalnie i waga tez nie poszla w gore
dzisiaj rano 61,1 ---> 3,3 kg schudlam
ciekawe ile bede wwazyc jutro jak zjem normalny posilek, a produkty diety uszami mi wychodza hehe, chyba jednak wole racjonalne zywienie :P
mniej a dobre i sport, jutro mam zamiar isc na silownie :P
Pozdrawiam trzymam kciuki

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 2 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 8
Dzien pierwszy:dostalam swiezy szpinak ,jestesm glona ale spoko.czy mieso mozna usmazyc na oleju roSlinnym a nie na oliwie?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 9 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 70
Cześć
Czy ktoś liczył jaki jest koszt tygodniowy tej diety?
pozdrówka

uda się do 18.12.05 wyglądać jak człowiek? ;)
per astera ad astra :)

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

SPALANIE TŁUSZCZÓW PODCZAS WYSIŁKU FIZYCZNEGO - artykuł

Następny temat

grube nogi

WHEY premium