Szacuny
124
Napisanych postów
6135
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
30354
"
częste uczucie zimna i niska temp.ciała niecałe36 st.Co na to poradzić? czy to wina tarczycy?
"
Tak, było o tym 100 razy kelp+miłorząb japoński (np bilobil)+300mg wit.E 3xdziennie
"Wszystko jedno gdzie się żyje,
Raz się chudnie, raz się tyje..."
Szacuny
0
Napisanych postów
42
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
241
Jogger, zauważyłam,że w pewnym momencie (pod koniec ćwiczeń na siłowni) robi mi się strasznie zimno i dostaję gęsiej skórki na całym ciele. Trwa to 10-15 minut i przechodzi. O co chodzi, jak to wytłumaczyć? Laski płyną z gorąca a ja marudzę,że mi zimno.
Szacuny
0
Napisanych postów
8
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
65
Jogger mam pytanko do ciebie. Jestem piwoszem kocham zimne piwko. W sumie w 5 dniu kopenhagi jedzenia mi nie brakuje , brakuje mi zimnego piwka mniami.Te dni diety to jest dla mnie wyrzeczenie się życia towarzyskiego(nie wytrzymałbym i bym się piwka napił), wyczytałem , żę maltoza zawarta w piwie ma indeks ten gli coś tam 105. Niedługo po kopenhadze wyjezdzam na wakacje, słońce dziewczyny gorące. Picie piwa po kopenhadze jest chyba zabronione? Czy pijąc piwo powiedzmy 3 razy w tygodniu po parę puszek po diecie mimo zachowania po kopenhadze odpowiedniej diety chyba nie mam co marzyć o zachowaniu niższej wagi? Proszę o odpowiedź bo to chyba w takim przypadku zupełnie bez sensu i mija się z celem? A może chciaż wódeczka z sokiem daje jakieś szanse na zachowanie wagi? Z góry dziekuje za odpowiedź
Szacuny
0
Napisanych postów
8
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
65
zastanawiam sie czy taka dieta nie miała by w przypadku częstej konsumpcji piwa odwrotnych skutków, idąć naprzykład na impreze i wypijając 10 piw dostarczyłbym chyba tyle kalorii , orgnizm odzwyczajony, że bym wiecej wazyl niz przed dietą
Szacuny
124
Napisanych postów
6135
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
30354
Alkohol pod każdą postacią to tzw. puste kalorie, tj. organizm natychmiast rezygnuje z innych źródeł energii (węglowodanów i tłuszczy), co powoduje odłożenie nadmiaru kalorii z nich pochodzącego jako tłuszczu zapasowego. Ale jedno piwko pod fileta z porcją sałaty co jakiś czas to nic strasznego.
"Wszystko jedno gdzie się żyje,
Raz się chudnie, raz się tyje..."
Szacuny
0
Napisanych postów
8
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
65
czyli chudnąc na diecie kopenhaskiej a opozniej pijac powiedzmy 20 piw tygodniowo nie mam szans utrzymac wagi wiec taka dieta nie ma sensu tak? jak bym mogl prosic wypowiedz sie dziekuje
Szacuny
0
Napisanych postów
3
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
40
dziś 7 dzien diety i waga stoi, ale i tak jestem zadowolona...mam jednak pytanie do Joggera. Przed kopenhaska probowalam kileku diet, ale totalnie zadnego skutku nie bylo, bo nie ruszalam sie. Zawsze uprawiałam dużo sportu i to chyba dość siłowo i tyje za każdym razem jak przystopuje. Czy to zawsze tak będzie??....na studiach nie zawsze mam czas na sport
Człowiek-nie sznurek, wszystko wytrzyma:)