Witam wszystkich, jestem Robert i przyłączam się od dziś do was wraz z żona
Ja mam 115kg ‘ żona 60kg, Już kiedyś stosowaliśmy ta dietę, ale nie wiedzieliśmy ze to jest właśnie ta i wyniki były takie ja 7 kg po czasie nabrałem 4 kg, ale 3 było mniej,
Żona, 4 kg i długo nic nie przybrała dopiero teraz niedawno, oczywiście błędem było ze po skończeniu od razu rzuciliśmy się do lodówki wiec pewnie, dlatego takie efekty, ale teraz już nie zrobimy tego błędu i od razu zamierzamy przeskoczyć na niskoweglowodanową, no cóż zobaczymy.
Tak jak mówiłem dziś pierwszy dzien., rano po kawce byłem trochę popływać ok. 40 min 30 dł. basenu raz żabą raz kraul, ale potem czułem się trochę osłabiony do pierwszego jajka, pikawa tez trochę szybciej pracowała, ale to chyba po tej kawie (normalnie nie pije) a najlepiej jest teraz po kolacji poćwiczyłem i już teraz czyje się w miarę dobrze, co do żony (to nie tak łatwo ja wykończyć) była tylko głodna, ale tez poćwiczyła i jest ok. zobaczymy, co jutro
Mam małe zapytanie do fachowców czy mogę brać witaminy rozpuszczalne ACD maja taki skład
Witamina A 0,4 mg(50%)
Witamina C 60,0 mg(100%)
Witamina E 5,0 mg (50%)
Kcal (9,52)
Białko 0,008g
Ww. 1,124g
Polyoly 2,016g
T 0,018g
A dalsze pytanie brałem dotychczas
proteiny przed spaniem w 100g jest 387 kcal 7 białko- 80g, ww-10,5g 5tłuszcz-5g, co wy na to jak ktoś wie to proszę o rade dzięki .I trzymajcie się wszyscy bo warto.
Robert