EXTRA RABAT NA DZIEŃ OJCA! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Dieta kopenhaska

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 1529168

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 42 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 241
Montica, bywasz tu jeszcze? Jak Twoje efekty koleżanko niedoli? Olago a jak u Ciebie?
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 739 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 638
No, tydzień po kopenhaskiej sobie odpuściłam, to przybyło mi kilogram. Teraz jestem trzeci tydzień na niskowęglowodanowej, schudłam 2 kg w 2 tygodnie. To długofalowy zamysł, bo mam jescze 20 kg do zgubienie, nie potrzebuje ktoś?
Co prawda myslałam, że będę chudła tak 1,5-2 kg na tydzień, ale jakiś zastój mam

Precz z dietą!!!

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 42 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 241
Olago, a masz jakiś fajny link do tej niskowęglanowej? Bo ja im więcej czytam tym mniej wiem.
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 78 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 3709
O witaj Cesi

Już myślałam że tak się dobrze bawisz nad morzem że nie wrócisz z tych wakacji

Nie dotrzymałam do końca Kopenhagi Mało schudłam po tygodniu, później pojawił się słodyczowy głodek, no i klapa, wszystko się wróciło. Próbowałam później wrócić na niskowęglowodanową, ale niestety też bezskutecznie Na koniec kombinowałam z dietą na redukcję 1400 kcal ( conieco o tym w dziale Odżywiania ), ale to też średnio mi szło: 2 kroczki w przód, jeden w tył. Ale nie zniechęcam się. Dużo teraz ćwiczę i ogólnie kondycja i samopoczucie lepsze, a nad dietą ciągle pracuję :-]

Pozdrowionka! I trzymaj się dzielnie!

Jogger dzięki za odpowiedź o otrębach, choć nadal bym chciała wiedzieć jak to dokładnie z nimi jest .
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 739 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 638
cesi, poczytałam na tym forum o ckd i skd, szczególnie zasady tutaj https://www.sfd.pl/temat161108_strona1/ i zrobiłam sobie własną wersję diety niskowęglowodanowej. Swoje przemyślenia i zmagania opisuję tutaj https://www.sfd.pl/temat205454/ 

Precz z dietą!!!

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 8 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 65
Witajcie kochani jestem na 3 dniu i jest super zero głodu nie przeszkadza mi w sumie nic bo i tak prawie całe zycie jadłem 1 posiłem dziennie typu pizza , i inne smieciowe żarełko. Mam pytanko dzisiaj 3 dni czy moge zrobić tak grzankę z śniadania(zapomniałem) wrzucić do lunchu na to szynka jajeczka , pomidor i sałatka odpuścić sobie szpinak na obiad jabłko można tak miksowac? bo w sumie i tak zjem to samo co miałem zjeść? Dziękuje wam bardzo
...
Napisał(a)
Początkujący
aha prepraszam jeszcze nie wiem jak sie edytuje wybaczcie . Przeczytałem pierwsze 42 strony więcej w toku i nie spotkałem się z takim pytankiem - witaminki krugera bez cukru zazywam wapno zdrovitu 8kcal też chyba nie zaszkodzi? I czy wielkim błędem jest , że rano pije capuccino? Kawa mi nie wchodzi , ale jeżeli to jakiś wielki błąd to się przemęcze, dzisaj mam owoc pół kilo truskawek może być? Albo jabłko zielone? Dziękuje bardzo za pomoc
...
Napisał(a)
Początkujący
ojoj pprzepraszam nie wiem naprawde jak się edytuje mam fileciki rybne w panierce czy jezeli usmaże je na malej ilosci oleju na grillu elektrycznym i zrezygnuje z oleju do sałaty po czym zdrapie panierke to by było bardzo źle dziękuje.
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 125 Napisanych postów 6135 Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 30354
"
mam takie "fazy"(np.ostatnio podczas sesji że siadam i jem w ciągu godziny sto kilo cukru a potem trzustka mnie boli że aż się skręcam
"
Próbowałaś brać chrom?

"Wszystko jedno gdzie się żyje,
Raz się chudnie, raz się tyje..."

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 125 Napisanych postów 6135 Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 30354
"
Przez dwa tygodnie opierałam się na składnikach z kopenhagi, wprowadziłam tylko jeden więcej posiłek. Ćwiczę 2xtydzień na siłowni, do tego codziennie rower 1 godzinka a waga stoi. Jogger, myślisz,że weszłam na tryb oszczędnościowy? Co mam robić dalej,żeby zgubić następne 5?
"
Trzeba podkręcić metabolizm, ale nie kaloriami, tylko trawieniem zostaje kawa na śniadanie, ten sam co przez ostatnie 2tyg 'przydział' składników podziel na 5 małych porcyjek i jedz co 2-2.5godz

"Wszystko jedno gdzie się żyje,
Raz się chudnie, raz się tyje..."

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

SPALANIE TŁUSZCZÓW PODCZAS WYSIŁKU FIZYCZNEGO - artykuł

Następny temat

grube nogi

Syrop
Polecane artykuły