Kurczak ugotowany, tj raczej dokładnie odtłuszczony, i bez kostek, to raczej połowa tego co było na początku

ale i tak zawsze trzeba jeść tyle, żeby zaspokoić głód, a nie obżerać się, i dotyczy to nie tylko tej sytuacji

. Jeśli czuje się głód mimo zjedzenia posiłku, oznacza to po prostu, że był zbyt mały.
A co 'normalnego' jedzenia trzeba pamiętać, że to ono nas doprowadziło do potrzeby zrzucania wagi, więc było niewłaściwe bądź co do gramatury, bądź składu, bądź obu

. Dodatkowo utracone na diecie kilogramy powodują, że mniej kalorii potrzebujemy dla podtrzymania wagi, więc tym bardziej trzeba jeść mniej niż przed dietą, i dotyczy to każdej diety. Owszem, w wielu przypadkach kopenhaska podnosi aktywność tarczycy na dłużej i można wrócić do 'normalnego' jedzenia na full bez jojo, ale to rosyjska ruletka

bo żeby to sprawdzić, trzeba by stale monitorować poziom hormonów tarczycowych.
"Wszystko jedno gdzie się żyje,
Raz się chudnie, raz się tyje..."
