SFD.pl - fitness, kulturystyka, trening, dieta i suplementacja

ZDJĘCIA NASZEJ SZAMY vol 4 !!!

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 1551457

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2124 Napisanych postów 5595 Wiek 26 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 182345
mug cake

1

""Doubt is enemy number one of progression"
Dziennik : http://www.sfd.pl/DT_MissInvincible-t1065640.html

Blog kulinarny: http://www.sfd.pl/[BLOG]_MissInvincible_w_kuchni-t1100371.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
popuri Doradca
Ekspert
Szacuny 1431 Napisanych postów 28112 Wiek 28 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 264219
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Banan BOSS FORUM Administrator
Ekspert
Szacuny 6497 Napisanych postów 68047 Wiek 32 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 899202
Wyjazd na Mistrzostwa Śląska , moje jedzenie + hotel





...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Banan BOSS FORUM Administrator
Ekspert
Szacuny 6497 Napisanych postów 68047 Wiek 32 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 899202
Domowa , pizza z kamienia ;)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Szacuny 7898 Napisanych postów 107913 Wiek 34 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 1282993
Ja to zawsze myślałem że pizze się z mąki robi, a tu z kamienia proszę bardzo

U mnie 2 takie burgery rybne

3

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2758 Napisanych postów 4016 Wiek 36 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 163470
Kolejne szaszłyczki ale tym razem dodałem cukinie i wyszła bajka
Jutro robie kolejne ale 2x wiecej cukini dam tym razem.
Od razu posiłek po treningowy i 140g ww. Apetyt dopisuje






...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 445 Napisanych postów 2331 Wiek 29 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 48452
Sztos naprawdę wyglądają super :) Już nie pierwszy raz widzę że do michy się przykładasz a nie tylko jak niektórzy swoją całą wiarę pokładają w strzykawkach i tabletkach :) Wielki plus dla Ciebie :)
1

You know I'm born to lose, and gambling's for fools,
But that's the way I like it baby,
I don't wanna live forever.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 10 Napisanych postów 34 Wiek 32 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 2687
Te szaszlyki ile minut i w jakiej temperaturze sa pieczone?

..naucz sie brac z zycia lekcje...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 10 Napisanych postów 34 Wiek 32 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 2687
Biała kiełbasa własnej roboty, akurat na święta ;)

4

..naucz sie brac z zycia lekcje...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2758 Napisanych postów 4016 Wiek 36 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 163470
pajaczeq
Sztos naprawdę wyglądają super :) Już nie pierwszy raz widzę że do michy się przykładasz a nie tylko jak niektórzy swoją całą wiarę pokładają w strzykawkach i tabletkach :) Wielki plus dla Ciebie :)


Dziekuje stary. No złapałem znów zajawke choc sam nie wiem jak na prawie 4 lata ja straciem i mam dizure w zyciorysie ale mineło i czas sie brac do roboty.
Po Świetach dziennik zakladam do MP18 to tam bedzie o wiele wiecej przepisów, trików kulinarych / treningowych itd. Mam nadzieje ze jeszcze w tym wieku 35 rok juz leci cos zdzialam.
Co do szaszłyków to najlepiej drób przyprawic i zostawic na noc w lodówce zeby ładnie przeszedł. Ja uzywam raz przyprawy kurczak zlocisty, raz do gyrosa itp byle do kurzcaka nawet tych eko próbowałem mieszanek ale to nie dla mnie
Potem papryke, pieczarki i cukinie nadziawam na sztywne pale Azji i na koniec jeszcze opsypuje ziołami do drobiu (w Biedrze ostatnio kupowalem) albo prowansalskie i do piekarnika 170-180 stopni i trudno powiedziec bo nigdy na czas nie patrze. Otwieram piekarnik i widelcem patrze czy kurczak juz jest upieczony. Robilem tez z cebulka ale cebulka potrzebuje troszke wiecej czasu na dojscie a ze gotuje dla całej familii sycylijskiej i moja zona nie lubi niedopieczonej cebuli to odpulilem onion-a zreszta jak raz zrobilem cebulke mieciutka to kura byla zbyt sucha i twarda a lubie mięciutką
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Jeżynowe brownie

Następny temat

[Ciacho] Zielony sernik z truskawkami i cytryną