Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

ZDJĘCIA NASZEJ SZAMY vol 4 !!!

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 3551139

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 6010 Napisanych postów 10090 Wiek 33 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 214572
mug cake

1

""Doubt is enemy number one of progression"
Dziennik : http://www.sfd.pl/DT_MissInvincible-t1065640.html

Blog kulinarny: http://www.sfd.pl/[BLOG]_MissInvincible_w_kuchni-t1100371.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 3637 Napisanych postów 31015 Wiek 35 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 294310
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Banan BOSS FORUM Administrator
Ekspert
Szacuny 11239 Napisanych postów 72963 Wiek 38 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 961953
Wyjazd na Mistrzostwa Śląska , moje jedzenie + hotel





...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Banan BOSS FORUM Administrator
Ekspert
Szacuny 11239 Napisanych postów 72963 Wiek 38 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 961953
Domowa , pizza z kamienia ;)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Szacuny 17764 Napisanych postów 132961 Wiek 40 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 1464624
Ja to zawsze myślałem że pizze się z mąki robi, a tu z kamienia proszę bardzo

U mnie 2 takie burgery rybne

3

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 3841 Napisanych postów 4473 Wiek 42 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 182558
Kolejne szaszłyczki ale tym razem dodałem cukinie i wyszła bajka
Jutro robie kolejne ale 2x wiecej cukini dam tym razem.
Od razu posiłek po treningowy i 140g ww. Apetyt dopisuje






...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 371 Napisanych postów 2331 Wiek 36 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 48698
Sztos naprawdę wyglądają super :) Już nie pierwszy raz widzę że do michy się przykładasz a nie tylko jak niektórzy swoją całą wiarę pokładają w strzykawkach i tabletkach :) Wielki plus dla Ciebie :)

You know I'm born to lose, and gambling's for fools,
But that's the way I like it baby,
I don't wanna live forever.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 13 Napisanych postów 35 Wiek 38 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 3959
Te szaszlyki ile minut i w jakiej temperaturze sa pieczone?

..naucz sie brac z zycia lekcje...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 13 Napisanych postów 35 Wiek 38 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 3959
Biała kiełbasa własnej roboty, akurat na święta ;)

4

..naucz sie brac z zycia lekcje...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 3841 Napisanych postów 4473 Wiek 42 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 182558
pajaczeq
Sztos naprawdę wyglądają super :) Już nie pierwszy raz widzę że do michy się przykładasz a nie tylko jak niektórzy swoją całą wiarę pokładają w strzykawkach i tabletkach :) Wielki plus dla Ciebie :)


Dziekuje stary. No złapałem znów zajawke choc sam nie wiem jak na prawie 4 lata ja straciem i mam dizure w zyciorysie ale mineło i czas sie brac do roboty.
Po Świetach dziennik zakladam do MP18 to tam bedzie o wiele wiecej przepisów, trików kulinarych / treningowych itd. Mam nadzieje ze jeszcze w tym wieku 35 rok juz leci cos zdzialam.
Co do szaszłyków to najlepiej drób przyprawic i zostawic na noc w lodówce zeby ładnie przeszedł. Ja uzywam raz przyprawy kurczak zlocisty, raz do gyrosa itp byle do kurzcaka nawet tych eko próbowałem mieszanek ale to nie dla mnie
Potem papryke, pieczarki i cukinie nadziawam na sztywne pale Azji i na koniec jeszcze opsypuje ziołami do drobiu (w Biedrze ostatnio kupowalem) albo prowansalskie i do piekarnika 170-180 stopni i trudno powiedziec bo nigdy na czas nie patrze. Otwieram piekarnik i widelcem patrze czy kurczak juz jest upieczony. Robilem tez z cebulka ale cebulka potrzebuje troszke wiecej czasu na dojscie a ze gotuje dla całej familii sycylijskiej i moja zona nie lubi niedopieczonej cebuli to odpulilem onion-a zreszta jak raz zrobilem cebulke mieciutka to kura byla zbyt sucha i twarda a lubie mięciutką
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Jeżynowe brownie

Następny temat

[Ciacho] Zielony sernik z truskawkami i cytryną

Spalanie
Polecane artykuły