SFD.pl - fitness, kulturystyka, trening, dieta i suplementacja

ZDJĘCIA NASZEJ SZAMY vol 4 !!!

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 1543617

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 273 Napisanych postów 3367 Wiek 26 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 18896
Spleśniałe
Nie nie - odbiły tak śmiesznie światło i wyszły bladsze

A odpowiadając na pytanie - z racji mojego zawodu jem mięso i jem wszystko, ale prawdą jest, że przez większość czasu jem bez mięsa. a co?
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 11 Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 620
Tak się tylko pytam, bo nie ma chyba za wielu wegan tutaj...
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 764 Napisanych postów 9811 Wiek 17 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 326548
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 273 Napisanych postów 3367 Wiek 26 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 18896
Wegan tutaj niewiele, bo większość obawia się, że nie uda im się pokryć zapotrzebowania na białko bez jedzenia mięsiwa...
Też na początku miałem takie obawy, ale to jest kompletnie bez sensu. Lubię mięsko i nie pogardzę od czasu do czasu dobrym stejkiem, ale uważam, że świetnie można sobie bez tego poradzić a i człowiek czuje się zupełnie inaczej

OFFTOP STOP z mojej strony.
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 932 Napisanych postów 7311 Wiek 30 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 111883
Dzień dobry omletowo-plackowo



2

"Pamiętaj, iż twoja własna determinacja, by osiągnąć sukces, liczy się bardziej, niż cokolwiek innego na świecie." (Abraham Lincoln)
.
.
http://www.sfd.pl/[BLOG]__SFORCIA__Czas_na_równowagę_i_powrót_do_formy!!_-t1150356-s1.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1902 Napisanych postów 14458 Wiek 29 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 806261
Wczorajsza kolacja! Kura nadziewana mozarellą i mieszanką chilli/pomidory/bazylia, zapieczona pod sosem czosnkowo-ziołowym i kalafior! Miód w gębie :D




...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1169 Napisanych postów 2838 Wiek 38 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 8356
ziemniaczki i burgery z wołowinki

2
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 273 Napisanych postów 3367 Wiek 26 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 18896
KOKTAJL TAJM!



1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1209 Napisanych postów 95001 Wiek 28 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 375707
Łom pom pom

2
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1209 Napisanych postów 95001 Wiek 28 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 375707
Dzien jak codzień robiłem nalesniki. Miałem docelowo zjesc nalesniki z żeberkami duszonymi, ale cos mi zaiskrzyło aby do masy naleśnikowym dodać tartego sera. I nie wiem jak opisać ten smak i konsystencje. Po prosu zaj**iste i ten ciągnący ser







+ borówki wymieszane z polewą z wpc nugat
.





Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2015-07-28 15:22:19
3
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Jeżynowe brownie

Następny temat

[Ciacho] Zielony sernik z truskawkami i cytryną