Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

ZDJĘCIA NASZEJ SZAMY vol 4 !!!

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 3550425

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 5275 Napisanych postów 3170 Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 53093
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 938 Napisanych postów 2749 Wiek 30 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 46901
Potreningowy omlecik jedna połówka z dzemikiem truskawkowym a druga z masełkiem orzechowym kakaowo - miodowym oraz kolacyjka przed robotą zmieniaczki upieczone na frytki, warzywka , cycek, herbatka , ketchup-60% i można robić całą noc;)

3
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1141 Napisanych postów 2449 Wiek 39 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 34643
serca indyka z papryka
cukinia z mielonym indykiem i brokul
pudding z mleczka koko , oleju koko , smietany , mascarpone , migdalow i kakało

2

jedyne co stoi miedzy Toba ,a Twoim celem , TO TE BZDURY , ktore sobie mowisz , ze nie dasz rady

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1266 Napisanych postów 472 Wiek 43 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 17139
:)

5
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 110 Napisanych postów 366 Wiek 32 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 22985
Z czym jest ten makaron ? Dobrze to wygląda dasz przepis ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1141 Napisanych postów 2449 Wiek 39 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 34643
nie dawaj mu !!!
mi daj

Zmieniony przez - rescuediver w dniu 2019-10-20 13:55:16

jedyne co stoi miedzy Toba ,a Twoim celem , TO TE BZDURY , ktore sobie mowisz , ze nie dasz rady

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1266 Napisanych postów 472 Wiek 43 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 17139
maxi123yyy
Z czym jest ten makaron ? Dobrze to wygląda dasz przepis ?

Świeże pomidory sparzone obrane ze skóry, suszone pomidory, tuńczyk z puszki, natka pietruszki i przyprawy wg preferencji (dodałem oregano, bazylię, paprykę, pieprz czarny). Wszystko na patelnie, podgrzać i dodać makaron.
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2432 Napisanych postów 2779 Wiek 55 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 252692
Burgerki vege- kompozycja domowa

7

"Niektórzy widzą rzeczy takimi, jakimi są, i pytają : dlaczego ? Ja śnię rzeczy, które nigdy nie istniały , i powiadam : czemu nie ? "
G.B. Shaw
http://www.sfd.pl/Alhambra_nowe_wyzwania-t1037040.html

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 137 Napisanych postów 40 Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 1578
niema to jak domowa wędlina

8
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 938 Napisanych postów 2749 Wiek 30 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 46901
U mnie standardowo 2x dzinnie spaghetti tylko tym razem z piersią i zaraz na saunę a po saunie na kolacyjka już w gotowości do konsumpcji domowa granola jak by ktoś chciał składniki to ; dolna i górna warstwa jogurt skyr z poduszonym bananem , warstwa krucha to 50 g płatków orkiszowych , 6g miodu , 10g wiórków kokosowych i 10g orzechowym włoskich, a warstwa słodka to skyr o porzeczkowy , wchodzi naprawę konkretnie do tego jeszcze będzie serek wiejski i pomidorek ;) pomysł zaczerpnięty z katerningu u mnie w mieście z tym że tam jest 250kcal a u mnie 800 ;) cenowo 8zl moje około 5-7 zł + chwilka czasu

2
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Jeżynowe brownie

Następny temat

[Ciacho] Zielony sernik z truskawkami i cytryną

Spalanie
Polecane artykuły