Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

ZDJĘCIA NASZEJ SZAMY vol 4 !!!

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 3550392

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2475 Napisanych postów 4131 Wiek 27 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 130088
Ketchup123
Wojmir28
Tylko pamiętaj, że ziemniaki nie mają obligatoryjnie 20g ww/100g
a niby ile? Tutaj jest ziemniaków jak około 80g ryżu w przeliczeniu
Wszystko zależy od gatunku ziemniaka niestety , różnica jest spora dosyć od około 10g do 25g ww na 100g ziemniaka
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1088 Napisanych postów 1407 Wiek 31 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 51615
J. W dlatego lubię ziemniaki na redukcji, kupuje, niskoskrobiowe tj. gala czy lord maja chyba do 12% skrobi i 80g ww mam w 650 ziemniaków, wszytsko idzie na szybkości sprawdzić w necie, dlatego w sklepie się szuka nalepki z odmiana czy typem kulinarnym, albo pyta sprzedawcę o odmianę


Zmieniony przez - Wojmir28 w dniu 2020-01-07 19:48:09
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Szacuny 17764 Napisanych postów 132961 Wiek 40 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 1464624
rodzaj zaiemniaka ale tez czy on jest młody czy stary bo to też jest różnica

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1088 Napisanych postów 1407 Wiek 31 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 51615
Nie, zawartość skrobi się nie zmieni, bo niby jak, stosunek skrobi do cukru. Chodzi o to, że odmiany są wczesne i późne.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Szacuny 17764 Napisanych postów 132961 Wiek 40 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 1464624
Tak zawartość węglowodanów na 100g się zmienia.

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1088 Napisanych postów 1407 Wiek 31 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 51615
W suchej masie musi zostać taka sama, natomiast w wyniku utraty wody może się zmienić, bo ziemniak waży mniej a skrobi wciąż tyle samo, ale po gotowaniu powinno być tyle samo kiedy był świeży.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1266 Napisanych postów 472 Wiek 43 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 17139















3
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 5275 Napisanych postów 3170 Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 53093
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106328 Napisanych postów 378364 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1711716
.













1

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
FighterX Moderator
Ekspert
Szacuny 23300 Napisanych postów 25281 Wiek 36 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 1020606
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Jeżynowe brownie

Następny temat

[Ciacho] Zielony sernik z truskawkami i cytryną

Spalanie
Polecane artykuły