SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

ZDJĘCIA NASZEJ SZAMY vol 4 !!!

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 3289118

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 3173 Napisanych postów 4131 Wiek 26 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 130088
Ketchup123
Wojmir28
Tylko pamiętaj, że ziemniaki nie mają obligatoryjnie 20g ww/100g
a niby ile? Tutaj jest ziemniaków jak około 80g ryżu w przeliczeniu
Wszystko zależy od gatunku ziemniaka niestety , różnica jest spora dosyć od około 10g do 25g ww na 100g ziemniaka
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1323 Napisanych postów 1407 Wiek 30 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 51615
J. W dlatego lubię ziemniaki na redukcji, kupuje, niskoskrobiowe tj. gala czy lord maja chyba do 12% skrobi i 80g ww mam w 650 ziemniaków, wszytsko idzie na szybkości sprawdzić w necie, dlatego w sklepie się szuka nalepki z odmiana czy typem kulinarnym, albo pyta sprzedawcę o odmianę


Zmieniony przez - Wojmir28 w dniu 2020-01-07 19:48:09
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Szacuny 17707 Napisanych postów 132168 Wiek 39 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1460711
rodzaj zaiemniaka ale tez czy on jest młody czy stary bo to też jest różnica

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1323 Napisanych postów 1407 Wiek 30 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 51615
Nie, zawartość skrobi się nie zmieni, bo niby jak, stosunek skrobi do cukru. Chodzi o to, że odmiany są wczesne i późne.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Szacuny 17707 Napisanych postów 132168 Wiek 39 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1460711
Tak zawartość węglowodanów na 100g się zmienia.

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1323 Napisanych postów 1407 Wiek 30 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 51615
W suchej masie musi zostać taka sama, natomiast w wyniku utraty wody może się zmienić, bo ziemniak waży mniej a skrobi wciąż tyle samo, ale po gotowaniu powinno być tyle samo kiedy był świeży.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1274 Napisanych postów 472 Wiek 42 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 17139















3
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 5281 Napisanych postów 3170 Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 53093
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 94621 Napisanych postów 364589 Wiek 48 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 1669525
.













1

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
FighterX Moderator
Ekspert
Szacuny 24269 Napisanych postów 25220 Wiek 35 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 1020291
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Jeżynowe brownie

Następny temat

[Ciacho] Zielony sernik z truskawkami i cytryną

WHEY premium