SFD.pl - fitness, kulturystyka, trening, dieta i suplementacja

ZDJĘCIA NASZEJ SZAMY vol 4 !!!

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 1546741

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 6 Wiek 26 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 408
Wszystko pyszne :)

Deser jabłkowo-pomarańczowy na spodzie jaglanym


Łosoś i brokuły :)


Curry kuskus z salami


Burger high protein




Zmieniony przez - crean w dniu 2016-04-15 22:17:29
2
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2345 Napisanych postów 20247 Wiek 30 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 85827
Crean,poproszę przepis na ten deser

„Rób to, co możesz, mając do dyspozycji to, co masz, tam, gdzie jesteś”

Moderator w dziale KUCHNIA SFD http://www.sfd.pl/Kuchnia_SFD-f356.html

Malinowy blog kulinarny http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
blue_hope Doradca
Ekspert
Szacuny 3210 Napisanych postów 15808 Wiek 30 lat Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 146708
Ciasto jaglane z jabłkami







...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 6 Wiek 26 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 408
Malinowa
Crean,poproszę przepis na ten deser


Składniki:
- 500g pokrojonych w kostkę jabłek bez skóry
- 150g kaszy jaglanej
- 5 całych jaj
- ekstrakt/aromat z wanilii lub pomarańczowy lub jaki chcesz :)
- cynamon do jabłek lub nie / cynamon do posypania
- stevia do dosłodzenia lub inny słodzik

Kaszę jaglaną płuczemy w zimnej wodzie i gotujemy do miękkości według instrukcji na opakowaniu. Odstawiamy do wystygnięcia.
Obrane i pokrojone jabłka wrzucamy do garnka z małą ilością wody i gotujemy na małym ogniu aż będą miękkie. Blendujemy je na gęstą masę i gotujemy kilka minut aby odparował nadmiar wody.
Do ugotowanej kaszy dodajemy jajka i ekstrakt z wanilii, blendujemy całość na gładką masę i dosładzamy stevią według gustu.
Całość przelewamy do okrągłej formy posmarowanej małą ilością oleju kokosowego i wstawiamy do piekarnika rozgrzanego do 180 stopni. Pieczemy około 10-15 minut aby wierzch placka się zarumienił. Następnie wyjmujemy ciasto z pierkarnika i wylewamy na wierzch masę z jabłek. Wstawiamy ponownie i pieczemy dodatkowe 15-20-25 minut. Odstawiamy do wystygnięcia, a następnie do lodówki żeby ciasto się ścisnęło. Czas pieczenia rozbieżny bo zależy od piekarnika.





Zmieniony przez - crean w dniu 2016-04-15 23:23:27
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 265 Napisanych postów 2564 Wiek 45 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 110679
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 62 Napisanych postów 290 Wiek 33 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 4931
kurczak od FOOD EMPERORA. Mało fit ale to był najlepszy kurczak jakiego w życiu jadłem.




...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 349 Napisanych postów 9130 Wiek 21 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 110433
Food Emperor to jest kozak

'There is no secret
Secret is just CONSISTENCY WITH HARD WORK'

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 6 Wiek 26 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 408
Sernik waniliowo-kakaowy
Pyy-szny

2
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 349 Napisanych postów 9130 Wiek 21 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 110433
super ten sernik wygląda

'There is no secret
Secret is just CONSISTENCY WITH HARD WORK'

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 3985 Napisanych postów 34893 Wiek 28 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 253275
Stek z rostbefu

Ryż risotto gotowany w pomidorowej passacie z suszonymi pomidorami, bazylia, pieprzem i czosnkeim

Papryka żółta

„bądź odważny gdy rozum zawodzi bądź odważny w ostatecznym rachunku jedynie to się liczy”

ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA: http://www.sfd.pl/[BLOG]_K_PS_w_kuchni-t1081825.html

"WE FIGHT. THAT IS HOW WE WIN, THAT IS HOW WIE DIE."

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Jeżynowe brownie

Następny temat

[Ciacho] Zielony sernik z truskawkami i cytryną