SFD.pl - fitness, kulturystyka, trening, dieta i suplementacja

ZDJĘCIA NASZEJ SZAMY vol 4 !!!

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 1647102

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 221 Napisanych postów 1394 Wiek 29 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 18212
sog za kanapki

Sprawdź ile masz % tłuszczu?

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1252 Napisanych postów 2860 Wiek 38 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 8481
ciabata z serem pleśniowym
kopytka z filetem








...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1252 Napisanych postów 2860 Wiek 38 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 8481
spaghetti




...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Szacuny 8444 Napisanych postów 110219 Wiek 34 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 1349773
Jednak na pizze najlepsz normalną maka pszenna a nie jakieś tam wynalazki mąka kokosowa, no chyba że ma ktoś dobry przepis to skorzystam. Na tej niby pizzy mam pesto, szynkę boczek i takie tam i mozarelle.

2

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 172 Wiek 29 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 4427
anubis84
Jednak na pizze najlepsz normalną maka pszenna a nie jakieś tam wynalazki mąka kokosowa, no chyba że ma ktoś dobry przepis to skorzystam. Na tej niby pizzy mam pesto, szynkę boczek i takie tam i mozarelle.




Spróbuj mąki tortowej, wychodzi lepsze ciasto...żeby nie spanować jem Burgera z "Fresh Burgera"

Pozdrawiam

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 416 Napisanych postów 2778 Wiek 23 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 50275
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2347 Napisanych postów 20247 Wiek 30 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 85827
Anubis, spróbuj mąki 00 pszennej, do pizzy,dostaniesz np. w intermarche

„Rób to, co możesz, mając do dyspozycji to, co masz, tam, gdzie jesteś”

Moderator w dziale KUCHNIA SFD http://www.sfd.pl/Kuchnia_SFD-f356.html

Malinowy blog kulinarny http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 80 Wiek 25 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 1248
Tydzień opieki nad takimi kawałkami ;] Ale efekt powalający :D

2
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 188 Wiek 25 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 70484
Ziemniaczki + kotlety mielone z piersi indyka ze szpinakiem + buraczki

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 3987 Napisanych postów 34915 Wiek 28 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 254242
Tilapia - filet pieczony x2
Frytki z piekarnika
Surówka





„bądź odważny gdy rozum zawodzi bądź odważny w ostatecznym rachunku jedynie to się liczy”

ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA: http://www.sfd.pl/[BLOG]_K_PS_w_kuchni-t1081825.html

"WE FIGHT. THAT IS HOW WE WIN, THAT IS HOW WIE DIE."

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Jeżynowe brownie

Następny temat

[Ciacho] Zielony sernik z truskawkami i cytryną

;