Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

ZDJĘCIA NASZEJ SZAMY vol 4 !!!

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 3550502

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 37 Napisanych postów 62 Wiek 33 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 2569
1-indyk pieczony
2-kurczakowo omletowe placki
3-naleśnik polewa z jogurtu i truskawek i sos waldena
4-placki marchewkowe
5- burger wołowy

1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Szacuny 17764 Napisanych postów 132961 Wiek 40 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 1464624
łosoś z pesto i migdałami we francuzie i past głakamole (awokado, pomidor, cytryna i migdały)

2 ciasta francuskie i ponad 700g ryby, nie dało rady zjeść.

2

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 496 Napisanych postów 1855 Wiek 39 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 77505
1. Omlet z ryżu, jaj i kakao
2. Mielone z łopatki, dynka i czosnek z pieca

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
BzykuDG Zawodnik IFBB
Ekspert
Szacuny 9862 Napisanych postów 16182 Wiek 37 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 272461
Omlet na bazie miksu płatków jaglanych i ryżowych, z aromatem o smaku masła czekoladowo-orzechowego, naturalnym kakao, nadziewany nektarynką, smażony na oleju kokosowym polany polewa z WPC o smaku ciasteczka orzechowego i posmarowany masłem orzechowym.

3

Kolarsko-gastronomiczny blog z elementami kulturystyki powered by SFD - http://www.sfd.pl/post-p18363444.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 23 Wiek 34 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 713
Słaba jakość, ale coś tam widać:) Omlety, owsianka, kurczak ze szpinakiem i makaronem razowym, sałatka i jedzonko do pracy:)

1

Każdy dzień przybliża mnie do celu:)

...
Napisał(a)
Usunięty przez Malinowa za pkt 1 regulaminu
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 23 Wiek 34 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 713

...
Napisał(a)
Początkujący

...
Napisał(a)
Początkujący

...
Napisał(a)
Początkujący

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 57 Napisanych postów 290 Wiek 40 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 4931
kura i sałata

1
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Jeżynowe brownie

Następny temat

[Ciacho] Zielony sernik z truskawkami i cytryną

Spalanie
Polecane artykuły