Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

ZDJĘCIA NASZEJ SZAMY vol 4 !!!

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 3549664

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2454 Napisanych postów 2358 Wiek 28 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 77166
Nie taki klasyczny „sernik” na zimno z masłem orzechowym.

Czemu nie klasyczny? - dodaj bolero do masy a się przekonasz :P Wachlarz smaków dosyć bogaty, każdy znajdzie coś dla siebie.
Osobiście polecam - waniliowy, malina, sernik cytrynowy, bananowy, jagoda, panacotta.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 39466 Napisanych postów 92913 Wiek 40 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 965400
Jak możesz skrobnij jakiej gramatury i jakich używasz produktów i ile bolero sypiesz na całość...
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2518 Napisanych postów 8349 Wiek 34 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 100375
Mega to wygląda!

Kompleksowe prowadzenie online.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
rutkow Doradca
Ekspert
Szacuny 8092 Napisanych postów 50228 Wiek 45 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 388317
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2454 Napisanych postów 2358 Wiek 28 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 77166
Dla tych co liczą makro do 0.1 to najlepsza wersja wg mnie:
250g twaróg chudy
220-240ml wody
3g bollero(polecam do tego wagę jubilerską)
10g żelatyny
Szczypta soli(podbija smak)
10-20 słodzików(ja daje 20 ale jestem poj**any jeśli chodzi o słodkość, moja jak czasem mi podjada to mówi, że aż przykro słodkie, tez zależy jakiego słodzika używacie, bo są mniej/bardziej słodkie. Ale z takich popularnych „sweetie Gold” to 10 robi robotę w 100%).
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 39466 Napisanych postów 92913 Wiek 40 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 965400
10g żelatyny rozrabiasz w tych 220ml wody czy osobno..?
Bolero wsypujesz już do zrobionej masy..?
Ja nie liczę słodzików, otwieram od góry całość żeby nie bawić się pstrykaniem po jednym i sypie na oko , musi być bardzo bardzo ale to bardzo słodkie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2454 Napisanych postów 2358 Wiek 28 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 77166
W Shaker wsypuje żelatynę, bolero, słodziki i zalewam wrzątkiem, dodaje kostkę twarogu i gwałcę wszystko blenderem aż będzie gładka masa.

Tylko odczekaj z 2,3,4 minuty aż żelatyna trochę napęcznieje i przestygnie.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 39466 Napisanych postów 92913 Wiek 40 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 965400
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 5275 Napisanych postów 3170 Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 53093
Swojska kiełba, bułery, grucha.
Grochówa.
Pitcce.
Twaróg, lody, borówka.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2518 Napisanych postów 8349 Wiek 34 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 100375
Mega!
1

Kompleksowe prowadzenie online.

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Jeżynowe brownie

Następny temat

[Ciacho] Zielony sernik z truskawkami i cytryną

Spalanie
Polecane artykuły