SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

ZDJĘCIA NASZEJ SZAMY vol 4 !!!

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 3284294

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2511 Napisanych postów 2358 Wiek 27 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 77161
Nie taki klasyczny „sernik” na zimno z masłem orzechowym.

Czemu nie klasyczny? - dodaj bolero do masy a się przekonasz :P Wachlarz smaków dosyć bogaty, każdy znajdzie coś dla siebie.
Osobiście polecam - waniliowy, malina, sernik cytrynowy, bananowy, jagoda, panacotta.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 35019 Napisanych postów 89918 Wiek 39 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 940688
Jak możesz skrobnij jakiej gramatury i jakich używasz produktów i ile bolero sypiesz na całość...
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2722 Napisanych postów 8344 Wiek 33 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 100280
Mega to wygląda!

Kompleksowe prowadzenie online.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
rutkow Doradca
Ekspert
Szacuny 7512 Napisanych postów 49521 Wiek 44 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 385511
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2511 Napisanych postów 2358 Wiek 27 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 77161
Dla tych co liczą makro do 0.1 to najlepsza wersja wg mnie:
250g twaróg chudy
220-240ml wody
3g bollero(polecam do tego wagę jubilerską)
10g żelatyny
Szczypta soli(podbija smak)
10-20 słodzików(ja daje 20 ale jestem poj**any jeśli chodzi o słodkość, moja jak czasem mi podjada to mówi, że aż przykro słodkie, tez zależy jakiego słodzika używacie, bo są mniej/bardziej słodkie. Ale z takich popularnych „sweetie Gold” to 10 robi robotę w 100%).
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 35019 Napisanych postów 89918 Wiek 39 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 940688
10g żelatyny rozrabiasz w tych 220ml wody czy osobno..?
Bolero wsypujesz już do zrobionej masy..?
Ja nie liczę słodzików, otwieram od góry całość żeby nie bawić się pstrykaniem po jednym i sypie na oko , musi być bardzo bardzo ale to bardzo słodkie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2511 Napisanych postów 2358 Wiek 27 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 77161
W Shaker wsypuje żelatynę, bolero, słodziki i zalewam wrzątkiem, dodaje kostkę twarogu i gwałcę wszystko blenderem aż będzie gładka masa.

Tylko odczekaj z 2,3,4 minuty aż żelatyna trochę napęcznieje i przestygnie.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 35019 Napisanych postów 89918 Wiek 39 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 940688
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 5281 Napisanych postów 3170 Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 53093
Swojska kiełba, bułery, grucha.
Grochówa.
Pitcce.
Twaróg, lody, borówka.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2722 Napisanych postów 8344 Wiek 33 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 100280
Mega!
1

Kompleksowe prowadzenie online.

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Jeżynowe brownie

Następny temat

[Ciacho] Zielony sernik z truskawkami i cytryną

WHEY premium