Składniki:

  • 100g jogurtu naturalnego
  • 430g twarogu półtłustego
  • 100g banana
  • 2 jajka
  • 25g mąki z topinamburu
  • 20g odżywki białkowej o smaku ciasteczkowym
  • 125g malin

Sposób przygotowania:

  1. Jogurt zblendować z twarogiem i bananem na gładką masę.
  2. Dokładnie wymieszać z odżywką białkową i mąką.
  3. Następnie wbić jajka i wymieszać dokładnie.
  4. Do posmarowanej olejem kokosowym tortownicy wyłożyć ciasto.
  5. Wierzch udekorować malinami.
  6. Piec w temperaturze 170st. przez ok. 50min.

Wartości odżywcze dla całości:

Białko: 116,4g Tłuszcz: 33,6g Węglowodany: 81,1g 1 092,5kcal

Komentarze (0)