SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

ZDJĘCIA NASZEJ SZAMY vol 4 !!!

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 3290300

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 35057 Napisanych postów 89949 Wiek 39 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 940974
- mąka ryżowa/jaglana/budyń o dowolnym smaku 30g
- płatki owsiane 100g
- białka jaj 2-3szt.
- jogurt naturalny 0% 100g
- banan 1szt.
- 0,5 łyżeczki proszku do pieczenia
- aromat
- słodzik
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 418 Napisanych postów 461 Wiek 2 lata Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 4565
witorrr98
pawel82
Nie, jest miękki i puszysty, wystarczy do całej masy dodać ubite białka jaj....


Jakie wychodzą ci końcowe proporcje składników? :)
A to, że miękki, to miałem na myśli tylko na zdjęciu i to mnie zaintrygowało :D
Pewnie posmarowany przed pieczeniem żółtkiem jaja, stąd takie złudzenie optyczne.
1

"Co za ponury absurd… Żeby o życiu decydować za młodu, kiedy jest się kretynem?". XD
Boże, spraw, żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce...:D
Quod me nutrit me destruit ;)

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 35057 Napisanych postów 89949 Wiek 39 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 940974
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
georgu Ivan Groźny Moderator
Ekspert
Szacuny 14678 Napisanych postów 53193 Wiek 34 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 400710
Kawa i pizza w Sappori Di Napoli Rzeszów






Herbatniki, budyń


Ukraińskie cuksy


Karpatka, kawa


Jaja sadzone, kiełbasa


Jajecznica, kiełbasa
6

MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html 

Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51566 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
LCHF halloween

6
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
witorrr98 Doradca
Ekspert
Szacuny 545 Napisanych postów 1471 Wiek 26 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 20863
pawel82
- mąka ryżowa/jaglana/budyń o dowolnym smaku 30g
- płatki owsiane 100g
- białka
jaj 2-3szt.
- jogurt naturalny 0% 100g
- banan 1szt.
- 0,5 łyżeczki proszku do pieczenia
- aromat
- słodzik


Czyli rozumiem, że do ubitych białek jaj, dodajesz resztę składników i delikatnie mieszasz łyżką, żeby pianka nie opadła i smażysz?
1

Siła ponad wszystko.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 418 Napisanych postów 461 Wiek 2 lata Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 4565
Jarcow, palce z parówek to mistrzostwo świata Niezłą trzeba mieć fazę, by wpaść na taki pomysł!
1

"Co za ponury absurd… Żeby o życiu decydować za młodu, kiedy jest się kretynem?". XD
Boże, spraw, żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce...:D
Quod me nutrit me destruit ;)

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 35057 Napisanych postów 89949 Wiek 39 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 940974
witorrr98
pawel82
- mąka ryżowa/jaglana/budyń o dowolnym smaku 30g
- płatki owsiane 100g
- białka jaj 2-3szt.
- jogurt naturalny 0% 100g
- banan 1szt.
- 0,5 łyżeczki proszku do pieczenia
- aromat
- słodzik


Czyli rozumiem, że do ubitych białek jaj, dodajesz resztę składników i delikatnie mieszasz łyżką, żeby pianka nie opadła i smażysz?

Miksujesz najpierw suche składniki, następnie dodajesz mokre, na końcu ubite białka jaj i tak jak piszesz delikatnie wymieszać już normalnie łyżką i na patelnie pod przykryciem na bardzo małym ogniu....
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
DJ_DoDo Doradca
Ekspert
Szacuny 29912 Napisanych postów 27250 Wiek 32 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 384534
omlet
sałatka z jajami
jajecznica, warzywka, tosty
sałatka z indykiem, placek włoski z oliwą










...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 39975 Napisanych postów 45654 Wiek 46 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 225268
Wtorek










6
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Jeżynowe brownie

Następny temat

[Ciacho] Zielony sernik z truskawkami i cytryną

WHEY premium