SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

ZDJĘCIA NASZEJ SZAMY vol 4 !!!

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 3290325

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2511 Napisanych postów 2358 Wiek 27 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 77161
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2447 Napisanych postów 2779 Wiek 54 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 252680
M.I.C.H.U
Weekendowo






Co to jest u góry na fotce ? Jakis rodzaj grubego naleśnika ?
I jak robisz domowe Riso ? Budyń i ryz na mleku ?
1

"Niektórzy widzą rzeczy takimi, jakimi są, i pytają : dlaczego ? Ja śnię rzeczy, które nigdy nie istniały , i powiadam : czemu nie ? "
G.B. Shaw
http://www.sfd.pl/Alhambra_nowe_wyzwania-t1037040.html

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2511 Napisanych postów 2358 Wiek 27 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 77161
alhambra1970
M.I.C.H.U
Weekendowo






Co to jest u góry na fotce ? Jakis rodzaj grubego naleśnika ?
I jak robisz domowe Riso ? Budyń i ryz na mleku ?


Nalesnik rafello z manekina :) Jakiś gruby mega nie byl, bo farszu mogło byc troche więcej ale byl naprawde smaczny

Co do domowego Riso:

Na 4 porcje idzie:
200g ryz
20g budyń bez cukru
400ml mleka
600ml wody
Slodzik + aromat (o takim samym smaku o jakim był budyń, chociaż jak użyjesz waniliowego to zawsze bedzie pasować)
200g fruzeliny z AN

Takze próbowaliśmy robić to z „sticky Rice” to jeszcze fajniejsze w konsystencji wychodziło :D
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2447 Napisanych postów 2779 Wiek 54 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 252680
M.I.C.H.U
alhambra1970
M.I.C.H.U
Weekendowo






Co to jest u góry na fotce ? Jakis rodzaj grubego naleśnika ?
I jak robisz domowe Riso ? Budyń i ryz na mleku ?


Nalesnik rafello z manekina :) Jakiś gruby mega nie byl, bo farszu mogło byc troche więcej ale byl naprawde smaczny

Co do domowego Riso:

Na 4 porcje idzie:
200g ryz
20g budyń bez cukru
400ml mleka
600ml wody
Slodzik + aromat (o takim samym smaku o jakim był budyń, chociaż jak użyjesz waniliowego to zawsze bedzie pasować)
200g fruzeliny z AN

Takze próbowaliśmy robić to z „sticky Rice” to jeszcze fajniejsze w konsystencji wychodziło :D



Dzięki ! Nie słyszałam nigdy o tym kleistym ryzu, zawsze rozgotowywałam wykły do swojego riso, ale musze poszukac tego, bo czuje,że warto !

"Niektórzy widzą rzeczy takimi, jakimi są, i pytają : dlaczego ? Ja śnię rzeczy, które nigdy nie istniały , i powiadam : czemu nie ? "
G.B. Shaw
http://www.sfd.pl/Alhambra_nowe_wyzwania-t1037040.html

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 3418 Napisanych postów 1921 Wiek 33 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 17389
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2511 Napisanych postów 2358 Wiek 27 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 77161
alhambra1970
M.I.C.H.U
alhambra1970
M.I.C.H.U
Weekendowo






Co to jest u góry na fotce ? Jakis rodzaj grubego naleśnika ?
I jak robisz domowe Riso ? Budyń i ryz na mleku ?


Nalesnik rafello z manekina :) Jakiś gruby mega nie byl, bo farszu mogło byc troche więcej ale byl naprawde smaczny

Co do domowego Riso:

Na 4 porcje idzie:
200g ryz
20g budyń bez cukru
400ml mleka
600ml wody
Slodzik + aromat (o takim samym smaku o jakim był budyń, chociaż jak użyjesz waniliowego to zawsze bedzie pasować)
200g fruzeliny z AN

Takze próbowaliśmy robić to z „sticky Rice” to jeszcze fajniejsze w konsystencji wychodziło :D



Dzięki ! Nie słyszałam nigdy o tym kleistym ryzu, zawsze rozgotowywałam wykły do swojego riso, ale musze poszukac tego, bo czuje,że warto !


Ja swoj kupiłem biedrze kiedy byl tydzien azjatycki
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 3418 Napisanych postów 1921 Wiek 33 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 17389
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
georgu Ivan Groźny Moderator
Ekspert
Szacuny 14678 Napisanych postów 53193 Wiek 34 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 400710
Jajca


Tortilka z kurczakiem i warzywkami
2

MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html 

Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 3418 Napisanych postów 1921 Wiek 33 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 17389
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 3418 Napisanych postów 1921 Wiek 33 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 17389
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Jeżynowe brownie

Następny temat

[Ciacho] Zielony sernik z truskawkami i cytryną

WHEY premium