SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

200

  • SFD CHALLENGE - 250 000 pompek w 2019 roku !

    Post
    Trening dla początkujących

    182 904 + 200 = 183 104 ( 117 077 )

    Odpowiedzi: 860 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2019-12-08 17:07:13 Szacuny postu: 3 (cały temat: 0)
  • Cyber, to ja mam propozycję opchnę Ci jeden z dobrych spalaczy w dobrej cenie, bo widzę, że masz co zrzucać: 3o BURN 90 kap za 150zl (normalnie 200 zl) Tight 60 caps za 150zl (normalnie 300 zl) BLAZE XTREME 96 gel 200zl (normalnie 400 zl) Thermonex 120 kap 300zl (normalnie 500 zl) zgoda?? btw. fajne ceny

    Odpowiedzi: 70 Ilość wyświetleń: 16946 Data: 2006-06-20 10:11:46 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • hotel obok doba 200-300$ ale ładne są

    Odpowiedzi: 70 Ilość wyświetleń: 16946 Data: 2006-09-02 01:04:51 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • [...] cebula i utarta marchew i cała reszta dopiero została wymieszana i do silikonowej keksówki. Ta porcja , którą zrobiłam, zdążyła mi się znudzić, zanim ją zjadłam Zapychacz dużej klasy. Spokojnie można dać przyprawy wg własnego gustu i poeksperymentować. 100 g- 200 kcal, B-12g, T-4g,W-30g. Zmieniony przez - Kociszcze w dniu 2011-09-19 18:02:41

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2011-09-19 18:01:33 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • [...] wyszedł kleisty - taki aż nóż brudzi przy krojeniu, ale pyszny. Zastanawiam się czy dałam za małą temperaturę czy za dużo wody. W jakiej temperaturze pieczecie swoje chlebki? Ja jechałam kwadrans w 220 st. i 45 minut w 200 st, wydawało mi się dużo... A wyrósł ładnie na stołku przy kaloryferze. Zmieniony przez - k_rol_k w dniu 2011-10-31 12:23:41

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2011-10-31 12:23:07 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • ja piekę w 200 stopniach 55min

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2011-10-31 13:20:42 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • [...] na zakwasie bo mam ograniczone zrodla ww... ale chleba mi sie chce... co myslicie o tym przepisie wprost od dukanowcow? Składniki: - 3 jajka - kostka chudego twarogu (200 gram) - 10 łyżek otrębów (6 owsianych i 4 pszennych) - 1 łyżeczka proszku do pieczenia - zioła: bazylia, majeranek, czosnek granulowany - szczypta pieprzu i soli (może [...]

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2011-11-03 15:51:38 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • [...] z okazji, że "jesteś" spytam o czas pieczenia. Chodzi mi o to, że wcześniejsze chleby siedziały około 1,5 h (może stąd ta wysuszona skóra), ale chleb w środku był baaardzo mokry... Czy ja mam go nie sprawdzać niczym (patyczek) i piec 10-15 min - 260 stopni i 40-45 min - 200 stopni po czym wyciągać nie ważne co tam w środku się upiekło?

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2011-12-20 13:20:10 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • średnio zjadasz bochenek na tydzień, na bochenek idzie w zależności od przepisu, 500-700 gr mąki, poza tym potrzebna Ci żytnia pełnoziarnista do odświeżania zakwasu około 150-200 do bochenka w zalezności od przepisu podsumuj :) nie zamawiaj zbyt dużych zapasów, maka pełnoziarnista ma krótki termin ważności, szybko się psuje, ja właśnie wyrzuciłam [...]

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-01-23 16:42:56 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Wziął się i rozpadł:) Chleb piekłam w ok. 200 st. C, przez ok. 50 min. Wyjęłam z pieca i chcąc sprawdzić jak wyszedł zabrałam się za wyciągnie chleba z keksówki. Mam piecyk gazowy, bez termoobiegu, nie do końca jeszcze go czuję, więc chleb przypalił się trochę od dołu. Mimo że wysmarowałam formę tłuszczem - nie odchodził. Chwyciłam zatem za [...]

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-03-11 21:30:30 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Mnie na początku też nie wychodził a teraz prawie każdy, oczywiście tfu tfu tfu. Piekę etapami, tzn najpierw 15 minut 250 stopni potem 30 minut 200 stopni i 25 180 i nie dlatego że mi sposób Ovei nie odpowiada, tylko po prostu jakoś bardziej mi się dymiło w domu. Także cierpliwości. A ja wkładałam i do rozgrzanego i do zimnego ale to z innych [...]

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-03-24 13:40:30 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Ja piękę ~60 minut w 200* w termoobiegu chyba, że zaczyna mi się za bardzo przypiekać to zmniejszam temperaturę do 180*. Ciężko stwierdzić. Zależy od piekarnika ;-). Roksanna dobrze robi piekąc 'na raty'. Możesz się do tego zastosować. Ja piekę jutro, bo dzisiaj drugi dzień karmienia zakwasu. Rośnie jak szalony. Za drugim podejściem chleb będzie [...]

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-03-24 13:43:56 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • [...] który może stać w lodówce nieruszany nawet 2 tygodnie. Jak znowu robię chleb, wyciągam to ciasto/zaczyn i mieszam składniki (mąka żytnia 3 części, pszenna 1 część - typ 2000 oczywiscie, siemię, słonecznik, sól, czasem suszone owoce). Odkładam tyle samo z gotowego ciasta i zostawiam w wyłożonej papierem blaszce do wyrośnięcia w ciepłym [...]

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-06-24 09:07:14 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • ja bez termoobiegu robię w większej temperaturze - nie powiem jakiej bo nie wiem co oznaczają te kropki dokładnie ale ponad 200, moje ciasto zawsze jest ciężkie i klejące i wyszło mi wczoraj idealne, jak nie wyrośnietę to trzymałaś ciasto w foremkach kilka h żeby wyrosło przed włożeniem do piekarnika? jak miałam nowy zakwas też dużo nie urosło za [...]

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-09-21 10:34:30 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • [...] pieczenia, chleby wymagają wysokiej temperatury, opadającej, czyli wkładasz do piekarnika 240 st na 10 minut, zmniejszasz do 220 na kolejne 20 minut i dopiekasz w 200 jeszcze z 20 minut żytni chleb powinien po upieczeniu leżeć z 24 godziny, zawinięty ( po ostudzeniu ) w ściereczkę - ja jakoś nie umiem go tak zostawić pachnącego i kroję [...]

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-10-12 09:48:09 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • http://harmoniasmakow.pl/pl/sos-rybny-taotao-200-ml.html takiego czego szukaj :-)

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-12-11 14:05:06 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • [...] ja mam pytanie z innej beczki. Ostatnio jadalm sporo boczku, i sie przerazilam, bo wedlug dziennika - raz boczek ma 25 g tlusczu a raz 47. I kalorycznie tez jest rocnica ca 200 kcal. Ja do dziennikow przyjelam boczek co ma 25 g tluzczu (nie zeby specjalnie :-D. No ale moze sie okzac, ze totalnie przegielam z tluszczem w misce. Wczoraj i dzis nie [...]

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-02-15 16:59:52 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Dziewczyny może głupie pytanie, ale może ktoś mi podpowie. Jak robię dorsza na mleku, gdzie idzie 200 g mleka, z czego oczywiście wszystko się wylewa na końcu to mam jakoś liczyć to mleko? Obiad dla 2-ch osób będzie. Mam wpisać do miski 100 g mleka (co pewnie oznacza, że będę miała węgle, czy tam białko w misce z tego mleka, a tak naprawdę [...]

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-02-21 20:35:18 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • [...] i na tym miał być koniec, ale ja musiałam wyjść do pracy i pieczę nad chlebem przejęła mama, która twierdzi, że mój piekarnik słabiej grzeje i podkręciła temperaturę na 200 stopni na kolejne 15 minut. Chleb jest przepyszny. Chętnie zjadłabym cały bochenek na raz :-) Tym razem miałam wariację z mąki z kasztanów jadalnych (250 g) i reszta z [...]

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-03-10 13:19:48 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • [...] chlebek ponoć rośnie trochę dłużej, no ale mi np. ten pierwszy w ogóle prawie nie urósł %-) obecnie rośnie tak ok. 2h, czasem szybciej. Ja piekę tak: 230 stopni 10min, 200 następne 10 min i 180 do końca (ja trzymam w tej temp przez 40 min). Można też piec w jednej temp. przez cały czas. Dodatkowo jeszcze pryskam chleb wodą z wierzchu [...]

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-05-04 22:18:57 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)