CZAS NA SPALANIE, ZGARNIJ -40% Z KODEM: BURN40
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

ORYGINAŁ / FAKE - foto & opinie

temat działu:

Doping - zdjęcia

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 9311767

Nowy temat Temat zamknięty
...
Napisał(a)
lordknaga Doradca
Ekspert
Szacuny 6955 Napisanych postów 17046 Wiek 41 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 401408
malaj to mial jakas dosypke jak by amfy z tego co tutaj pisza, ja nie czulem sie nacpany po db poprostu pikawa bila szybciej... nie bierz clenu kilka dni i wez odpal np. 40mcg ale przed wzieciem i po wzieciu, sprawdz sobie puls w spoczynku i tyle, ten clen to tez nie wiadomo jaki srodek z kosmosu to sie potrzesiesz, serducho szybciej pobije a kcal przez dzien spalisz ile wiecej dzieki temu ? 100-200?

http://www.sfd.pl/Lordknaga_blogo_galeria-t1129580.html

LORDKNAGA - MOJA PRZYGODA Z CROSSFITEM - sponsored by reebok

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 4 Wiek 33 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 112
Witam. Ktoś miał do czynienia?

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 4 Wiek 33 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 112
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 11186 Napisanych postów 52005 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
lordknaga
malaj to mial jakas dosypke jak by amfy z tego co tutaj pisza, ja nie czulem sie nacpany po db poprostu pikawa bila szybciej... nie bierz clenu kilka dni i wez odpal np. 40mcg ale przed wzieciem i po wzieciu, sprawdz sobie puls w spoczynku i tyle, ten clen to tez nie wiadomo jaki srodek z kosmosu to sie potrzesiesz, serducho szybciej pobije a kcal przez dzien spalisz ile wiecej dzieki temu ? 100-200?

Przesypany był konkretnie po prostu była afera niedawno
1
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 577 Napisanych postów 1512 Wiek 37 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 53770
Chyba zamiast dawki 0,04 była 0,22 po badaniu środka
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 184 Napisanych postów 8340 Wiek 36 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 41140
Pozitivvibration

Słyszałem że soki ok, a tabsy jak się sypie i nie zawsze ten proch co trzeba.
Zasłyszane od osoby znającej producenta.
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 23 Napisanych postów 210 Wiek 37 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 13350
Co do clenu. To raz w życiu testowałem i to z balkana byl bardzo dobry, ale to szkoda zdrowia tylko na te efekty....
2
...
Napisał(a)
Specjalista
Szacuny 72 Napisanych postów 729 Wiek 27 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 52986
lordknaga

no wiadomo clen to nie jakiś środek magiczny,dość ok alterntywa to sally albo novothyral kiedyś stosowałem to nie takie czyste t3 no ale zawsze to pewniak apteczny bynajnniej wystarczający jak dla mnie
...
Napisał(a)
Specjalista
Szacuny 72 Napisanych postów 729 Wiek 27 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 52986
dmq92
lordknaga

Przesypany był konkretnie po prostu była afera niedawno

haha niby malay też leży w szufladce można półowkę tabsa odpalić ale w każdym razie żałuje że db nie wziąłem zachciało się jakichś nowości brałem heliosa od nich był cacy
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 11186 Napisanych postów 52005 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
T3 to nie spalacz od tego zacznijmy.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Temat zamknięty
Poprzedni temat

Zmiany w dziale !!!!

Następny temat

UZUPEŁNIANIE TEMATÓW - zgłoszenia zdjęć & informacji

fru
Polecane artykuły