Szacuny
2010
Napisanych postów
3646
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
78425
Raczej wszystkie prochy od chinoli maja do meszki i wszyscy gotuja na tym samym. Choc spotkalem sie z gosciem ktory gotowal z prochow farmaceutycznych jednak cena za ten proch byla wieksza niz za gotowy produkt kazdego jednego UG.
Szacuny
11184
Napisanych postów
51987
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
mesja1905
Ze malay rako twórczy ?
kiedys badali starego mt i oprocz tego ze siedzial tam dany srodek to jeszcze tablica mendelejewa i troche :)
a z innej beczki to proch zamowiony z chin a dokladnie oxandrolon zawieral po badaniu laboratoryjnym na 10mg bylo 8,8 oxandrolonu i 1,2 stanozololu (i byl zamowiony prosto od producenta) to takie info z drugiej reki ktos kiedys mial duzo siana i chcial zrobic lab ale szybko to umarlo... :)
Szacuny
51
Napisanych postów
808
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
23087
A ten konkretny flakon ?
Pewnie bedzie dzialac bo to bija u nas.
Problem w tym ze wyglada jak ten "stary nowy fejk" a kosztuje jak apteka albo i wiecej bo to "z grecji" i sa ludzie ktorzy wierza w takie bajki...
Szacuny
252
Napisanych postów
1844
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
22492
Patrzę na te kody i te logo czerwone wyglada ok ale czytałem zawsze ludzie gadali ze loteria,ja zrobiłem dwa cykle na tym jak dobrze pamietam wyglądało tak samo i powiem w życiu lepszej deci niemialem pamietam ze gość miał po znajomosci niskie ceny ale ta deka wychodziła dość drogo ale była warta tego
I się zgodzę ze dobra norma kosztuje troche
Zmieniony przez - Generacja_ w dniu 2018-06-23 10:04:02
Szacuny
51
Napisanych postów
808
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
23087
Sugerowal bym sie jednak wypowiedzia krzykacza z ktorych wynika ze to wyjepka jednak...
Przy czym watpie zeby robili takie kopie ktore nie dzialaja zwazywszy ze surowiec deki jest smiesznie tani...
krzykacz
3 kroki:
1.
krzykacz
tytan28
Przejedź palcem po obu naklejkach/kodach (zielony/czarny) i napisz co wyczułeś
2.
tytan28
ta podróba z żółtą naklejką jest gładka,ta jaśniejsza chropowata
3.
krzykacz
Jeśli chropowata = dobrze wyczuwalna wypukłość to wygląda na to, że jest to oryginał.
Szacuny
35
Napisanych postów
230
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
176804
Miałem taki tiromel i nie wiem bo na zdjęciu nie widać, na środku był rowek do podzielenia na pól.
Tak wizualnie to samo, i działał więc chyba też masz dobry towar.
Zmieniony przez - mateuszfilar w dniu 2018-06-23 11:59:15