SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

ORYGINAŁ / FAKE - foto & opinie

temat działu:

Doping - zdjęcia

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 6326915

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 51477 Napisanych postów 307728 Wiek 45 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 1487427
pavlog89
2 susty tylko jedna troche inna od drugiej :) czyżby to był tren ?










Zmieniony przez - pavlog89 w dniu 2019-11-15 16:57:34

Zmieniony przez - pavlog89 w dniu 2019-11-15 16:58:41



Słabo to trochę wygląda
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 51477 Napisanych postów 307728 Wiek 45 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 1487427
Lux1980
Jakaś opinia by mi się przydała .
Warto to bić ???
Meta inj





Zmieniony przez - Lux1980 w dniu 2019-11-14 20:09:41



Ładnie zrobiona, jak by jeszcze apetytu nie zapychala
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 51477 Napisanych postów 307728 Wiek 45 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 1487427
Lordwais
meridia Nouveaux wzialem dla kobity, pare srodkow z tego laba ziomki leca i mowia ze dobre to




Daj znać jak się sprawuje
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 1 Wiek 1 rok Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 72
A niby dlaczego?

Stosowalem i sobie chwalę tak samo jak inne produkty z Bayer labs. Nie wiem skąd te błędne opinie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 10911 Napisanych postów 50063 Wiek 27 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 57816
pavlog89
2 susty tylko jedna troche inna od drugiej :) czyżby to był tren ?










Zmieniony przez - pavlog89 w dniu 2019-11-15 16:57:34

Zmieniony przez - pavlog89 w dniu 2019-11-15 16:58:41

Z lewej waniliowa, a z prawej czekoladowa. Truskawkowa ładnie kosi, ale za słodka.
2
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 526 Napisanych postów 3298 Wiek 39 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 130601
Lux1980
Klajta ja dziś dałem 1 strzał tego Ionsa . Dałem 50 mg jako pw .
Cała noc leżał na kaloryferze i kryształów nie ma . Ale przy wtłaczaniu bol w hoyyy
Musiałem na dwa razy .

Bijesz 100mg ?



Zmieniony przez - Lux1980 w dniu 2019-11-15 16:07:53


moze malo gwajakolu miala i tyle. z drugiej strony wole jak jest mniej i boli troche niz gdy mam zaraz wypluwac pluca a wlasnie przez spore ilosci gwajakolu sa wyzsze szanse ze kaszel bedzie. tak mialem z trenem bezestrowym, smrodek z niego konkretny, bolu brak ale kazdy szot i uczucie jakby mi ktos po plucach walcem przejechal, z kolei mialem inne srodki na krotkich estrach typu mecisz. bol byl ale przynajmniej bez kaszlu.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 69 Napisanych postów 526 Wiek 31 lat Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 66256
arek.z90
pavlog89
2 susty tylko jedna troche inna od drugiej :) czyżby to był tren ?











Zmieniony przez - pavlog89 w dniu 2019-11-15 16:57:34

Zmieniony przez - pavlog89 w dniu 2019-11-15 16:58:41

Z lewej waniliowa, a z prawej czekoladowa. Truskawkowa ładnie kosi, ale za słodka.

dzięki za wyjaśnienie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 10911 Napisanych postów 50063 Wiek 27 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 57816
Ostatnio taki kolor soku miałem w labie Soda . To była susta . Kosila ostro
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 46 Napisanych postów 106 Wiek 38 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 1122
lodzianin1
Lordwais
meridia Nouveaux wzialem dla kobity, pare srodkow z tego laba ziomki leca i mowia ze dobre to




Daj znać jak się sprawuje


Pepki z tego laba bardzo dobre, ciekawe jak te nowe stery rzuc info jak cos. Moja brala sibu PHD Remedies w tym labie siedzi sibu.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 224 Napisanych postów 1335 Wiek 36 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 77941
Odnośnie koloru soków, tren ace, kosi pięknie kolega leciał. Kolor jak by ktoś smoły dodał.













Zmieniony przez - KLAJTA w dniu 2019-11-16 17:43:38

Zmieniony przez - KLAJTA w dniu 2019-11-16 17:44:36

Powrót do formy.

Nowy temat Temat Zamknięty
Następny temat

UZUPEŁNIANIE TEMATÓW - zgłoszenia zdjęć & informacji

energy