To będzie Twój rok! Sprawdź rabaty do 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

ORYGINAŁ / FAKE - foto & opinie

temat działu:

Doping - zdjęcia

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 9407034

Nowy temat Temat zamknięty
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 210 Napisanych postów 25012 Wiek 39 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 150183
Prowi jest z pakistanu i czy dziala nie mam pojecia ;)
Fox i titan ori, bdb dzialaja.
...
Napisał(a)
krzykacz Moderator
Ekspert
Szacuny 21059 Napisanych postów 71738 Wiek 43 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 577340
bartek_box
Mam 120 tabs zachomikowanych już jakiś czas, jak wrócę do żywych to zaaplikuję w cyklu, dobrze wiedzieć, że dobry towar, dzięki.

To zobaczysz po zażyciu bo być może przez ten okres leżakowania substancja czynna ulotniła się i pozostał tylko barwnik

doping & zdrowie

...
Napisał(a)
krzykacz Moderator
Ekspert
Szacuny 21059 Napisanych postów 71738 Wiek 43 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 577340
MetodaMen
Panowie Ori/Fake?

3x OK.

doping & zdrowie

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 17 Napisanych postów 187 Wiek 38 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 8120
krzykacz
bartek_box
Mam 120 tabs zachomikowanych już jakiś czas, jak wrócę do żywych to zaaplikuję w cyklu, dobrze wiedzieć, że dobry towar, dzięki.

To zobaczysz po zażyciu bo być może przez ten okres leżakowania substancja czynna ulotniła się i pozostał tylko barwnik

I okaże się, że barwnik potężniejszy od leku %) Tak szczerze to chyba mało prawdopodobne, żeby substancja czynna zdegradowała, przechowywane w warunkach pokojowych, bez wilgoci itp...

Homo sum, humani nihil a me alienum puto.

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 53 Wiek 30 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 2202
też jestem ciekawy bo mam ruską metke ale była do 2008 :D i nie wiem czy szamać
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 140 Wiek 39 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 4066
ktoś testował??

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 28 Wiek 40 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 667
bedzie klepac dobre wino :)
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 559 Wiek 14 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 8409
Witam, wczoraj kupiłem troche prolki w aptece, podziele sie z wami zdjeciami... ktoś coś wie, czemu czesi sie chwalą na opakowaniu ?

...
Napisał(a)
rkarpinski Natural SFD Team
Ekspert
Szacuny 1576 Napisanych postów 56736 Wiek 41 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 264394
Było już wiele razy. Ta firma na zlecenie produkuje Prolo.

Doświadczenia wszystkich kulturystów są podobne
Ludzie się na nich gapią, wytykają palcami
Są jak wybryki natury ale nie mają cyrkowego namiotu aby się w nim skryć.

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 210 Napisanych postów 25012 Wiek 39 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 150183
Sliczne prolo, wlasnie takie bije
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Temat zamknięty
Poprzedni temat

Zmiany w dziale !!!!

Następny temat

UZUPEŁNIANIE TEMATÓW - zgłoszenia zdjęć & informacji

Twój rok
Polecane artykuły