Reszta jest Ok tylko ten jeden . Może mieli problem z zamknięciem? Cholera wie. Kapsel nie jest porysowany od spodu tylko dziwnie ponaginany.

Ilość wyświetleń tematu: 9309329
SalvatoreLucaniaPrzecież ewidentnie widac miejsce gdzie było podważany kapsel a potem zaciskany ale bardzo nieumiejetnie - chyba kombinerkami.
Mariusz190Salvator dobrze mówi. Coś było szponcone. Wale nexium od paru lat i nigdy się nie spotkałem z takim wyrytym kapslem
SalvatoreLucaniaNie wiem jak wyglada ręczna zaciskarka a jak maszynowa. Takie cos widze pierwszy raz wiec jestem w szoku ale jesli tak to wyglada to spoko luzik jednak chyba az takich wgniecen / wybrzuszeń nie powinno byc bo przerobilem troche labów. Nexium nigdy w reku nie mialem ale sugeruje sie fotka, jestem na forum sportowym i oceniam co widze. Wyrazam swoje zdanie. W zaden sposób nie krytykuje ani nie osmieszam tylko przypuszczam ze osoba trzecia ewidentnie tam szperała. Przeciez nikt normalny by czegos takiego do obrotu nie dopuscił.
BO LEPIEJ BYSMY STOJAC UMIERALI NIZ MAMY KLECZAC NA KOLANACH ZYC!
SalvatoreLucaniaNie spotkalem sie jeszcze z takim czyms jak odchodzacy kapsel po zerwaniu topa
BO LEPIEJ BYSMY STOJAC UMIERALI NIZ MAMY KLECZAC NA KOLANACH ZYC!
prost4kChłopakom może zaciskarka niespodziewanie wyciągneła duchaostatkiem sił żywotności zaciskała a tutaj panika.
Jeśli dilla masz sprawdzonego to nie ma co sie cykać. Bo musiałby być skończonym frajerem by wyciągać towar w taki sposób.
Dose pamietam bywało gorzej pozaciskane i nikt się nie doszukiwał, ciekawe dlaczego![]()
Sam akurat z Nexiuma korzystam. Nie zwracałem jakoś nigdy uwagi na to jak jest pozaciskane, przed chwilą sprawdziłem swój zapas to jeden flakon mam tak samo zagięty z kilkunastu zagiętych elegancko jak na zdjęciu u Mariusza. Na niektórych mam napis flip off i niektore gładkie. Towaru swojego jestem w 100% pewny.
Wbijałbym tego Nexiuma i się nie zastanawiał. Towar kręci wzorowo. Jeśli się boisz moge podać adres i możesz zrobić mi prezent![]()
rkarpinskiAle spisek trzeba kręcić bo lab za dobrze się sprzedaje. Również uważam, że nic tam nie było kombinowane. A co do etykiet to niestety ale ostatnio Nexium miał kilka takich wpadek. Jednak z tego co słyszę to nie rzutuje to na jakość towaru.
Nasz sklep
Mega promocja