Zmieniony przez - Żubroń w dniu 2017-12-06 14:19:27
Zmieniony przez - Żubroń w dniu 2017-12-06 14:20:20
Ilość wyświetleń tematu: 8763450
Brak podpisu
BigYorkie1488Marek2806Bo ludzie to czasami oczami kupują..Jak jest nowe ładne świeci się itp.
Bo ludzie licza na troche wysilku i profesjonalizmu ze strony producenta, nie wszystkie soki rozlewa Heniek u Mariana w garazu.
Ten rynek jest ogromny i jest duza konkurencja cos oprocz "jakosci" musi przykuc oko potencjalnego klijeta a jak kasa idzie w miliony to producent chce byc "najlepszy w branzy".
Wracajac do tematu dobrze wiedziec bo sam nie wiem jaka do mnie przyjdzie tura z nexium bo tez widzialem ta rozowa z przedzialkiem ;)
Świerzak167Witam, może ktoś wrzucić zdjęcia Omnadrenu z apteki zakupionego w 2017r. (w ostatnim czasie). Bo coś tam się pozmieniało z tego co wiem na opakowaniu.
Marek2806BigYorkie1488Marek2806Bo ludzie to czasami oczami kupują..Jak jest nowe ładne świeci się itp.
Bo ludzie licza na troche wysilku i profesjonalizmu ze strony producenta, nie wszystkie soki rozlewa Heniek u Mariana w garazu.
Ten rynek jest ogromny i jest duza konkurencja cos oprocz "jakosci" musi przykuc oko potencjalnego klijeta a jak kasa idzie w miliony to producent chce byc "najlepszy w branzy".
Wracajac do tematu dobrze wiedziec bo sam nie wiem jaka do mnie przyjdzie tura z nexium bo tez widzialem ta rozowa z przedzialkiem ;)
Naprawdę??? to mnie kolego oświeciłeś ja myślałem że wszystko wychodzi z twojego miasta i że wystarczy etykieta zrobiona na paincie![]()
Nasz sklep
Mega promocja