SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

ORYGINAŁ / FAKE - foto & opinie

temat działu:

Doping - zdjęcia

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 5995581

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 10 Napisanych postów 73 Wiek 31 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 8534
Kody weszly elegancko. Jednorazowe. Przesiadka z cybera ori wiec tu troche psycha siadla, bo w necie o tym pustki
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 533 Napisanych postów 3291 Wiek 38 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 130509
Odczucia nie zawsze pokrywaja sie z tym co na papierze wiec moze sie okazac ze muzyka gra a towar smiga jak ta lala a wkretka w glowie to tylko placebo bo sobie cos mozna ubzdurac. Nieraz mialem testa wysoko wywalonego, skok z labu na lab a czulem jakby niby spadek mocy byl, popatrzylo sie na papier i liczby nie klamaly raczej powodzenia
2
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 70 Wiek 23 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 3708
SalvatoreLucania

Haha po jednej iniekcji pompa? Bardziej psycha. To prop nie test base



Zmieniony przez - SalvatoreLucania w dniu 2017-09-24 22:11:21


Ja tego nie napisałem :P No, ja powiem tak sam nie wiem czy to działa dlatego pisze do pewności czy to fake czy orginał po jakim czasie powinno się wszystko rozkręcić? Powiem tak dziś biorę 13 strzał deki i teścia i urosłem o ponad 2 kg, 1,5 cm na łapie trochę taką wysypkę na plecach siła nie wiem dokładnie bo ćwiczyłem cały czas na jednej a teraz na drugiej siłowni i nie mogę porównać wyników dopiero w wekkend sprawdzę bo będę w domu.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 70 Wiek 23 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 3708
Nie wiem czy nie zrobić badań do pewności
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 70 Wiek 23 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 3708
Lece co 4 dni tescia i decki


Zmieniony przez - arczips w dniu 2017-09-25 19:03:09
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 165 Napisanych postów 255 Wiek 40 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 12280
hgh-line
669839
Raczej oryginal, wczoraj wbiłem i dzisiaj już pompa lepsza





Zmieniony przez - 669839 w dniu 2017-09-24 15:42:07


Bardzo mozliwe wiec ze w tej Twojej dece i enanie ktory masz z Genesisa bez zdrapek siedzi jedynie prop skoro juz po jednej inj czyjesz pompe. Masz wersje ktora juz w 10ml flakonach byla lipa i teraz w ampach tak samo niestety jest loteria
Jedna z pewnych wersji genesisa masz z zdrapkami i orale w blsitrach ktora spotyka sie z samymi pozytywnymi opiniami.



j.w Genesis z zdrapkami pewna wersja. Wszystko od nich sprawdzone i działa bdb
4
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 3962 Napisanych postów 4473 Wiek 38 lat Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 182558
Bez zdrapek tez dawał rade. Pisoczycie na ten lab a testy, deka i master dzialaly jak nalezy wiec pewnie propaganda ze wzedzie jest prop
Jakby co mam fimiki z forma dla niedowiarków bo kazdy pimpuje ale jak pokazac zdjecie / film na towarze który niby tak działał super to juz nikt nie pokaze.
Wiem nie ten dzial ale taka jest prawda.



Zmieniony przez - SalvatoreLucania w dniu 2017-09-25 21:09:56
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 165 Napisanych postów 255 Wiek 40 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 12280
prost4k
Kreaxxx
arczips
Na pewno? Bo jak tak patrzę to jest specjalny temat o firmie genessi's i zdjęcia tak wyglądają tak samo

Kazdy chwalil Genesis z zdrapkami i chwała do tej pory ,pozniej wrzucono tamten czyli ten co ty i on jest teraz cacy od tej chwili gdy wrzucono go do dzialu ,gdzie zawsze pisano ze bez zdrapek to lipa heh .Nie wszystkich userow powinno brac sie pod uwage
Czy oryginal ,nie wiem ale kolega Ci juz napisal co sadzi,na zdrowy rozum ,skoro poczules na drugi dzien to moze jedynie świadczyć ze prop tam tez siedzi i stwierdzasz po tym ze to oryginał?
Dzialac moze dzialac,cos tam musi skoro komus ma schodzic,wystarczy czasem pomyśleć






Zmieniony przez - Kreaxxx w dniu 2017-09-24 15:57:40

Zmieniony przez - Kreaxxx w dniu 2017-09-24 15:59:54

Zmieniony przez - Kreaxxx w dniu 2017-09-24 16:03:01


Tej wersji Genesia bez zdrapek ja bym nie odważył się wbijać, raczej właśnie krążą opinie lipy. Nie cieczy się tak dobra opinią jak wersja z zdrapkami i tabsach w blistrach z tego tematu:
http://www.sfd.pl/GENESIS_amp_&_oral_[real_version_oryginał]__temat_zbiorczy_-t1083818.html

Genesis z zdrapkami i oralami blistrach tak jak już ktoś tam pisał właśnie to jeden z najpewniejszych labów i wersji Genesis. Bolda, tri-bolda mają mega wielokrotnie przewijało się to w polskich realiach. Wbijałem ich towar i jeszcze nigdy na nic się nie przejechałem, znajomi również.


dobrze napisane
4
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 154 Napisanych postów 1096 Wiek 36 lat Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 12164
prosekto
ta. kolor trenu nic nie znaczy.


Ja mam tren jasny jak dietetyczny rosołek a klapie, że aż miło :)


Zmieniony przez - Flooky w dniu 2017-09-26 07:23:46
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1639 Napisanych postów 5988 Wiek 32 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 73609
Miesiac temu odwiedzilem znajomego z innego rejonu polski i zauwazylem u niego w apteczce tego genesisa. Na bank byl bez zdrapek a chlop o dziwo bardzo sobie chwalil. Takich opini trzeba szukac, z reala bo tu najczesciej niedzialaja srodki na ludzi ktorzy nigdy ich nie brali.
3
Nowy temat Temat Zamknięty
Następny temat

UZUPEŁNIANIE TEMATÓW - zgłoszenia zdjęć & informacji

sosy