Tiromel. Poszalałem z dawka, bo kiedyś 75mcg UG robiło ledwo punkt ponad. Tymczasem apteki jak dla mnie wystarcza 12,5mcg.
OnGear
Ilość wyświetleń tematu: 9310953
OnGear
trener, instruktor, zawodnik ifbb
http://www.sfd.pl/Marian__Dziennik_i_porady_dla_Juniorów-t993712.html
KimDzongUnJason S.KimDzongUn
Jeśli brałeś przed pobraniem krwi, to nie wygląda to za dobrze. Ja teraz lecę na greckim Tiro, trocho tylko kilka miechów po terminie, hehe.
I teraz dawkując - różnie źródła podają, kiedyś przyjmowano T1/2 na około 24h, nowsze źródła skłaniają się ku 10-12h i ja tak przyjmuję - 2x/24h przed 2 sesjami aero wyniki miałem przy tej samej normie takie:
75mcg (2+1) 6,47
125mcg (3+2) 8,75
Dawka 1 około około 9:00, dawka 2 około 19:00, badanie niecałą godzinkę po dawce 1. Przyjmuję krótszy T1/2, więc rano większość dawki popołudniowej zakładam zmetabolizowana i kalkując i porównując do zeszłych lat siedzi, co ma siedzieć.
Jakie miałeś TSH? Przy 75 powinieneś mieć mocno zduszone, jak masz w normie, nawet w dole, to moim skromnym zdaniem to Uni to wałek. Chyba, że parę dni dopiero bierzesz i podwzgórze nie shamowało jeszcze przysadki.
nie badałem TSH bo przyżydziłem, wiec nie wiem. Ale chyba powtórze badania żeby zobaczyć co sie dzieje bo przeszedłem z T3 ibrahima bo mi się skończył (które działało bo badałem się) od razu na tego UNI myśląc że też bedzie działał a co za tym idzie węgle cały czas nisko wiec może trzeba by było pomóc tarczycy żeby ruszyła. no chyba że nie idzie złapać tak szybko bloka?
wojo zmc
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
Darek300długi 2
Jakaś relacja ze środków Nanda miała być .....
daniel.dddd1
Miałem być Bogiem a żyje z anabolicznym nałogiem :)
Nasz sklep
Mega promocja