EXTRA RABAT NA DZIEŃ OJCA! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

ORYGINAŁ / FAKE - foto & opinie

temat działu:

Doping - zdjęcia

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 9300921

Nowy temat Temat zamknięty
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 1465 Napisanych postów 10261 Wiek 54 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 84499
Naposim metka jest oki, primka vermo bym sobie darował, jak większość primki na rynku, jedynie w tej chwili bym rozważał z primki to primobolan schering ewentualnie z duża nie powneścią AP superka już dawno nie jest produkowana, silabolin od lat nie jest na rynku, to raczej produkt archiwalny, możesz mieć inny punkt widzenia.

najsłabszy inhibitor wychwytu zwrotnego serotoniny,

- najmniej selektywny inhibitor wychwytu zwrotnego serotoniny.
TABELA WEDŁUD KSIĄŻEK PISANA NA PODSTAWIE MOICH ODCZUĆSKDER-paroksetyna fluvoksamina

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 29 Wiek 38 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 396
superka troszke po terminie mam xd
...
Napisał(a)
krzykacz Moderator
Ekspert
Szacuny 20995 Napisanych postów 71653 Wiek 42 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 577020
Silabolin, prop 5% i testenat 10% cały czas dostępny z aktualnymi datami mfg/exp. Trzeba tylko brać w amp, nie vialach 10ml bo to podszywka jest.

doping & zdrowie

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 29 Wiek 38 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 396
krzykacz ale podobne to do omy tylko mniej skutkow itp i z tesciem koniecznie go trzeba brac mozesz podac mi dokladnie to nazwe tego w amp
...
Napisał(a)
krzykacz Moderator
Ekspert
Szacuny 20995 Napisanych postów 71653 Wiek 42 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 577020
Silabolin to takie light npp.
Prop
5% to prop.
Testenat 10% to mix enana+propa. Kiedyś to brałem.

doping & zdrowie

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 11185 Napisanych postów 51989 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
Witam a jak się ma ten boldek???

...
Napisał(a)
krzykacz Moderator
Ekspert
Wygląda dobrze. Wbijaj.

doping & zdrowie

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 120 Napisanych postów 951 Wiek 72 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 14423
krzykacz
Silabolin to takie light npp.
Prop 5% to prop.
Testenat 10% to mix enana+propa. Kiedyś to brałem.

15 lat temu na takich srodkach opieralem cykle roslo sie lepiej jak na co niektorych dzisiejszych ug

teraz ciezko powiedziec ... czy to ma cos wspolnego z orginalem
...
Napisał(a)
krzykacz Moderator
Ekspert
Każdy to brał i każdy rósł. Tak samo jak propa jelfy 2 do 3amp max w tygodniu, włosy z głowy darłem a trening robiło się 2x dziennie

doping & zdrowie

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 120 Napisanych postów 951 Wiek 72 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 14423
slawny propionicum o mega duzym stezeniu 25mg/1ml hehe
kuzwa . wlosów na jajach jeszcze nie mialem a juz wbijalem takie wynalazki , az lezka sie kreci w oku ...
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Temat zamknięty
Poprzedni temat

Zmiany w dziale !!!!

Następny temat

UZUPEŁNIANIE TEMATÓW - zgłoszenia zdjęć & informacji

Syrop
Polecane artykuły