http://www.sfd.pl/Lordknaga_blogo_galeria-t1129580.html
LORDKNAGA - MOJA PRZYGODA Z CROSSFITEM - sponsored by reebok
Ilość wyświetleń tematu: 8763516
http://www.sfd.pl/Lordknaga_blogo_galeria-t1129580.html
LORDKNAGA - MOJA PRZYGODA Z CROSSFITEM - sponsored by reebok
pawel82. To git że bold dobry tego się spodziewałem bo ten lab nie jest x lat Na rynku wiec raczej jeszcze się starają żeby to dobry poziom trzymało i nie lecą w bambo ze stężeniami to co na etykycie to jest w środku a wracając do mastera to krótkiego będę zapodawal 1ml propa 1ml mastera i 0.5 bolda co dwa dni.Ogolnie dna ma korzystniejsze ceny niż andro ale dlaczego trudno jest mi powiedzieć ;pBold DNA leci u mnie aktualnie , działa bdb...znajomy leciał mastera i zadowolony...
Zmieniony przez - pawel82 w dniu 2020-03-09 06:00:37
kamilos136mowa tu o wykonaniyrYchUmTkTomi240wazne zeby w srodku mialo byc to co ma bo reszta to malo waznaNie wiem czy to ori czy fake, ale wstawiam zdjęcie dla tych co decydują się na środki z tego labu.
Bardzo słaba jakość wykonania amułem, nadruk kiepski i można zdrapywać go palcami.
Ja zrobiłem 2 strzały tego enana i miałem dość. Ból utrzymywał się po nim 2 tygodnie i jeszcze czuję delikatnie twardy mięsień.
Ktoś pisał że się krystalizuje, i nie wątpie w to. Być może trafiłem na chu.. partię, kto wie. Nie twierdzę że nie działa, ale na mie źle reaguje.
![]()
No nie wiem czy boląca dupa przez 2 tygodnie jest mało ważna...
rYchUmTkkamilos136mowa tu o wykonaniyrYchUmTkTomi240wazne zeby w srodku mialo byc to co ma bo reszta to malo waznaNie wiem czy to ori czy fake, ale wstawiam zdjęcie dla tych co decydują się na środki z tego labu.
Bardzo słaba jakość wykonania amułem, nadruk kiepski i można zdrapywać go palcami.
Ja zrobiłem 2 strzały tego enana i miałem dość. Ból utrzymywał się po nim 2 tygodnie i jeszcze czuję delikatnie twardy mięsień.
Ktoś pisał że się krystalizuje, i nie wątpie w to. Być może trafiłem na chu.. partię, kto wie. Nie twierdzę że nie działa, ale na mie źle reaguje.
![]()
No nie wiem czy boląca dupa przez 2 tygodnie jest mało ważna...
Pomperiuszpawel82. To git że bold dobry tego się spodziewałem bo ten lab nie jest x lat Na rynku wiec raczej jeszcze się starają żeby to dobry poziom trzymało i nie lecą w bambo ze stężeniami to co na etykycie to jest w środku a wracając do mastera to krótkiego będę zapodawal 1ml propa 1ml mastera i 0.5 bolda co dwa dni.Ogolnie dna ma korzystniejsze ceny niż andro ale dlaczego trudno jest mi powiedzieć ;pBold DNA leci u mnie aktualnie , działa bdb...znajomy leciał mastera i zadowolony...
Zmieniony przez - pawel82 w dniu 2020-03-09 06:00:37
Ernest_18
doping & zdrowie
Pomperiuszrogidogi
i gitara ja teraz tłocze propa od dna norma na badaniu ponad 3.5 raza przekroczona fajnie działa i do tego bolda z andro ale 1 butla się kończy i ma wlecieć od dna też bold i master myślę że boldek i master też cacy od nich będzie
Nasz sklep
Mega promocja