Szacuny
1
Napisanych postów
64
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
1704
Ip prop 150 jasna szata wypowiadac sie mam 7 butli konkrety bo kasy poszlo ze kazdemu by wyprawke sie zrobilo krzykacz a Tobie uzytkownicy powinni zalozyc sie na suple bo robisz ru kawal dobrej roboty
Szacuny
0
Napisanych postów
13
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
275
bp pharma testosterone cypionate . juz wczesniej prosilem o pomoc w ocenie ,wiec teraz postanowilem sprawdzic na sobie. Po pierwszym strzale czuc bol w miesniu (robilem w posladek) ale to tylko tego samego dnia bo przez dwa kolejne bol jest taki ze nawet w nocy na bok nie da sie przekrecic.Pomyslalem moze zle zdezynfekowane .wiec po 6 dniach zaryzykowalem poraz drugi i ...dokladnie te same objawy . Ale pomyslalem ze co nas nie zabije to mnie wzmocni :D i trzeci bez zmian i bez zadnych rezultatow. Kupilem to przez neta w UK . Wszysko wyglada jak orginal ale jednak jak dobrze przycisnolem kciukiem etykiety i zaczelem scierac niktore napisy.Wiec to musi byc "fake"
Szacuny
1
Napisanych postów
64
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
1704
Ip prop 150 zdaje relacje pierwszy shot 1cm po 2 dniach 2cm I odziwo czulem ale ze chce mi sie pierdziec potem walnelem znow 2cm I znow poczulem ze musze wyjsc z psem ma spacer PS.nie mam psa no I 4 shot w tyg 2cm razem w tyg 1050mg tesciA I butla poszla zaczynam 2 zdam relacje