Szacuny
119
Napisanych postów
415
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
23975
Tomek82_Wwa
Czy Prop Genamed jest zanizony? bo lab jest chwalony jednak panuje opinia ze srodki ma ciut zanizone. Orientuje sie ktos jak to sie ma odnosnie propa ich ?
Biłem na początku roku, przechodziłem z innego labu i byłem zadowolony.
Szacuny
1
Napisanych postów
19
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
4679
Zapq
Witam.
Po dluzszej przerwie szykuje sie... W mojej okolicy ( kuj-pom )pojawił się produkt sygnowany marka Nitro Pharmaceutical. Zbiera rewelacyjne opinie, zastanawiam sie cz inwestowac na najblizszy rok w to czy w sprawdzone, ale czesto nie do konca srodki . Czy spotkaliscie się z ta firma? Mam nadzieje, ze ktos z was juz mial stycznosc z tym, czekam na odpowiedz Pozdro
Czesc. Zapq u mnie w Bydgoszczy od niedawna lata Nitro. JA i kilku moich koleszków na tym leci i musze Ci powiedzieć jedno nie zastanawiaj sie. Temat pierwsza klasa, klepie jak powinien Sprawdzony prop, enan, tren a, deca i npp Dla pewnosci machnij propa i zrob krew, ale myślę że się nie zawiedziesz. Pozdro
Zmieniony przez - Trezs w dniu 2016-09-04 10:12:45
Szacuny
6949
Napisanych postów
17041
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
401361
jest w tym troche racji, bo butelke masz 1, gumka kombinerki i kapslownica i jedziesz a do amp trzeba juz mnie jakas lepsza maszynke, u mnie wiele chlopakow tak wlasnie mysli i wola doplacac do amp