SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

ORYGINAŁ / FAKE - foto & opinie

temat działu:

Doping - zdjęcia

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 8693317

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 713 Wiek 33 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 9824
Ja dziś zrobiłem 6iu i po 1h i 3:20h badanie GH i IGF-1. I oczywiście badanie przed ;) Więc jak tylko będą wyniki, to wrzucę, ale na IGF czeka się do 6 dni roboczych.
2
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1639 Napisanych postów 5988 Wiek 35 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 73609
Nie porownam z igf bo nigdy nie badalem ale z gh jak najbardziej z tym ze wyniki te beda wlasciwie ieporownywalne gdyz dawki inne i dwa inne organizmy jeden inny i drugi inny. Ale zawsze cos sie zobaczy.
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 113 Wiek 47 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 15394
Panowie mam takie pytanie. Mam trzy paczki pregnylu, niby aptecznego. Na każdym z trzech opakowań są takie nalepki z numerami serii czy coś. Czy każde opakowanie nie powinno mieć innego nr ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2060 Napisanych postów 3646 Wiek 35 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 78425
nowy 1976
Panowie mam takie pytanie. Mam trzy paczki pregnylu, niby aptecznego. Na każdym z trzech opakowań są takie nalepki z numerami serii czy coś. Czy każde opakowanie nie powinno mieć innego nr ?

Tak.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 113 Wiek 47 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 15394
rozumiem że ma feaki.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2060 Napisanych postów 3646 Wiek 35 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 78425
Zle rozumiesz. Potwierdzilem twoje przeczenie.
-czy nie powinny miec innych numerow.
Tak, nie powinny
2
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
ok. zle sformułowałem pytanie. Dzieki.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Podziekuj klikajac w prawym dolnym rogu na lapke
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 14 Napisanych postów 30 Wiek 31 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 3423
Siemka jestem nowy i chciałem czy ktoś wie coś o tym ? Boldek od Hyper labs

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 14 Napisanych postów 30 Wiek 31 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 3423
Chciałem zapytać... :)
Nowy temat Temat Zamknięty
Następny temat

UZUPEŁNIANIE TEMATÓW - zgłoszenia zdjęć & informacji

WHEY premium