Szacuny
19047
Napisanych postów
68295
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
564605
To co ja brałem z Alphy działało, jednak kodów nawet nie sprawdzałem ale były do sprawdzenia. Nigdy zresztą nie bawię się takimi rzeczami zarówno przy tym labie jak i innych co mają takie rozwiązania.
Szacuny
65
Napisanych postów
326
Na forum
5 lat
Przeczytanych tematów
7133
krzykacz
To co ja brałem z Alphy działało, jednak kodów nawet nie sprawdzałem ale były do sprawdzenia. Nigdy zresztą nie bawię się takimi rzeczami zarówno przy tym labie jak i innych co mają takie rozwiązania.
Wiadomo - kody żadna gwarancja przy dzisiejszej technice , ale ja przy tej Alphie miałem wpis,że kod sprawdzony już,a data dzień później jakby była podana i nie wiem czy bug ,błąd ,ale jednak już jakieś podejrzenia padają (może) bo kiedyś sprawdzałem clen i wszystko było ok, a tutaj jakieś dziwne rzeczy , a do tego ta czcionka trochę taka jakaś nie pewna mi się coś wydaje , dopiero później na to zwróciłem uwagę i nie sprawdzałem już drugiego opakowania , może jedno fake , drugie ori ?
Szacuny
1520
Napisanych postów
12017
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
157758
Szkoda szkoda można koorwa w kółko powtarzać jak nakręcony i tak nie zatrybia nigdy, kod daje pewność że produkt pochodzi z rozlewni przykładowo alphy i tylko tyle a że to ug to może działac lepiej lub gorzej,
dalej, akurat co do alphy zawsze brałem ze sprawdzonego źródła i zawsze wchodzily kody i zawsze działało wszystko na najwyższym poziomie, gowna z niedziałającym kodem bym nie wziął za free bo wiem wtedy że to nie wyszło z produkcji alphy