batory909marku25Czy ten stanozolol działa ? Jakie polecicie sprawdzone laby, które pojawiają się w okolicy Grodu Kraka ?
![]()
![]()
![]()
Clinic to oteria, zależy na jaką partie trafisz.
podstawy dobrze działaly
Ilość wyświetleń tematu: 8412656
batory909marku25Czy ten stanozolol działa ? Jakie polecicie sprawdzone laby, które pojawiają się w okolicy Grodu Kraka ?
![]()
![]()
![]()
Clinic to oteria, zależy na jaką partie trafisz.
kamilplnkdaniel2237co leci w dol?skint73arek.z90Amg27Wbij kody na stronce i zobaczysz![]()
Dokladnie. Jak kody sa nie czytelne to raczej walek, ale u Ciebie na 1-ym produkcie widac, ze sa wyrazne, ale na drugim... Moze jakosc zdjecia.
Widać, że zdjęcie gorsze.
Sprawdź kody na stronie, tylko dokładnie przepisz znaki (czasem potrzeba paru prób)
Ta strona z kodami jest nieprecyzyjna pytalem o t3 balkana jakis czas temu tez dostalem odpowiedz z kadami . kody
nie weszly raz drugi sprobowalem za tydzien I weszly do tego system na stronie powiedzial mi ze kody weszly 6 razy ,mniej wiecej tyle razy ile probowalem je wbic wiec sam juz nie wiem czy wierzyc tej stronie do konca Co do dzialania tego t3 to jestem sceptycznie nastawiony jesc go jem ale dieta jest dopieta trening tez to leci w dol mimo tego
lodzianin1Co do t3 to co za problem badania zrobić ?
Nasz sklep
Mega promocja