SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

ORYGINAŁ / FAKE - foto & opinie

temat działu:

Doping - zdjęcia

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 9183439

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 22 Napisanych postów 412 Wiek 30 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 23376
zdaje mi sie że jest dobry miałem takiego samego tylko z zielonym drukiem i powiem ci że robił robote kolega był zadowolony teść tam jest napewno ( ampułki z zielonym drukiem troche porozmazywane ) twoje sa ładniejsze ;) Ale lepiej bierz sprawdzone ug
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 234 Wiek 34 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 2443
Seiz
No niby tak ale może akurat trafił się dobry. Miał może ktoś taka serie?
' może akurat'
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 136 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 26049
wieć 100% wał?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
krzykacz Moderator
Ekspert
Szacuny 21235 Napisanych postów 71519 Wiek 42 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 576612
Zrób badanie testa przed, 3-4tyg cykli i powtórz i będziesz miał pewność co dostałeś.

doping & zdrowie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 234 Wiek 34 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 2443
wypi**dol to w ch*j, kup cos pewnego i po kłopocie.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 22 Napisanych postów 412 Wiek 30 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 23376
florek86 dobrze ci mówi lepiej było dołożyć tą dych, dwie i miec coś pewnego a nie oszczędzanie na labie. Wrzucałem wcześniej fotki trenu A z (atom labs nie opłaciło sie oszczędzić pare groszy) tren słaby. Deka z tego środka też słaba koleżka brał.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 11 Napisanych postów 491 Wiek 111 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 7376
Siema, co powiecie o tym produkcie?

jak pomogłem, daj SOG'a :)

„Znawca Archaicznych Ćwiczeń”
"Znawca Praktycznej Anatomii"

moja siłka http://www.youtube.com/watch?v=cBArpchKJdY 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
krzykacz Moderator
Ekspert
Szacuny 21235 Napisanych postów 71519 Wiek 42 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 576612
Jest topic zbiorczy o tym.

doping & zdrowie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 11 Napisanych postów 491 Wiek 111 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 7376
tak jest i opinia się kończy w roku 2012, aktualnie nie widzę nic nowego w poście...

jak pomogłem, daj SOG'a :)

„Znawca Archaicznych Ćwiczeń”
"Znawca Praktycznej Anatomii"

moja siłka http://www.youtube.com/watch?v=cBArpchKJdY 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
krzykacz Moderator
Ekspert
Opinii szukaj/pytaj w PL Realiach w dopingu.

doping & zdrowie

Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Zmiany w dziale !!!!