Szacuny
465
Napisanych postów
3178
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
128416
Ten testex to ponoc cypek. Uj wie jak z tym jest ale widze ze hiszpania do norm ue to sie dostosowac za bardzo nie umie.. W kazdym kraju normalnie nazwa lacinska substancji gdzies widnieje a ci po swojemu dowalaja. Ja osobiscie ovi nigdy nie bilem wiec ciezko powiedziec, z opinii slychac pozytywy wszedzie, bo ogolnie shree jest chwalone raczej ale osobiscie bilem tylko pl pregnyl.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
4865
Napisanych postów
8060
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
394184
Na mostku hcg akurat bilem ori to badan obiektywnych nie mam oprocz takiego, ze teraz sama moszne powinienem miec, a tym czasem jajca prezentuja sie bardo ladnie. (spokojne nie bede zdj wstawial, mozna czytac dalej)
15857
Napisanych postów
64540
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
548903
W życiu nie powiem na prolo/oma pharmaswiss, i jak dotąd chyba jeszcze nie usłyszałem od chłopaków że ktoś tak to nazywał. Była jelfa, jest jelfa i jelfa pozostanie.
4865
Napisanych postów
8060
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
394184
Toretycznie ladna porobka lub ori apteka, tylko pamietaj, ze dill ma zarobic. Jak Ci to proponuje taniej niz bys na recke w aptece kupil to chce Cie wyj**ac.
4865
Napisanych postów
8060
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
394184
PRODUCENT
PHARMASWISS CESKA REPUBLIKA
Krzyku no nie zgodze sie sprawdz na DOZ np. Rozne suple i smieci robi teraz firma Valent (ich logo zdobi budynek), natomiast leki OTC i na recke przejala wlasnie Pharmaswiss
15857
Napisanych postów
64540
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
548903
Nie, nie zgodze się tylko nie kumasz Ja to wiem, kto to robi i od kiedy, mówię że nigdy na prolo/omo nie powiem pharmaswiss tylko była/jest i będzie to jelfa. I 99% ludzi co znam też tak ma