EXTRA RABAT NA DZIEŃ OJCA! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

ORYGINAŁ / FAKE - foto & opinie

temat działu:

Doping - zdjęcia

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 9294673

Nowy temat Temat zamknięty
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 8 Napisanych postów 86 Wiek 14 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 10717
Panowie co powiecie na temat tego środka fake czy oryginał ?

...
Napisał(a)
e-lite Moderator
Ekspert
Szacuny 3630 Napisanych postów 36639 Wiek 43 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 261326
jedno z najgorszych shitow jakie mogles dostac.Producent moze sie pochwalic poprzednimi akimi srodkami jak global, i cala masa innych podrobek w miare dzialajacych ug.
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 2347 Napisanych postów 5689 Wiek 44 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 110111
tyle razy przewijany temat a dalej kupuja gowno a pozniej pytaja dobre to? )

siła jest Bogiem,trening nałogiem,rzezba zabawą,masa podstawą:)

...
Napisał(a)
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Szacuny 106583 Napisanych postów 378746 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1712675
Atom wcześniejszy wypust prop i metka działały , kolejny wypust atoma kartoniki z holo itd. prop 100 mg co 2 dni test w skali wino i metka 50 mg dziennie brane zero działania ,tak to u mnie na siłce wygląda.dostałem za free i dałem do zjedzenia małolatowi.propa wcześniejszego biłem i coś tam działał , kolejny sam olej

Zmieniony przez - lodzianin1 w dniu 2016-03-06 06:25:17

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 1113 Napisanych postów 19836 Wiek 41 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 162922
Atom mialem metke bo kumpel mi oddal a wiec slabo jemu podeszłam...u mnie też bylo bez rewelacji a więc nie polecam...

<<<Champions
are Made
Not Born>>>

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 96 Napisanych postów 1000 Wiek 40 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 63698
Atom wcześniejszy wypust prop i metka działały , kolejny wypust atoma kartoniki z holo itd. prop 100 mg co 2 dni test w skali wino i metka 50 mg dziennie brane zero działania ,tak to u mnie na siłce wygląda.dostałem za free i dałem do zjedzenia małolatowi.propa wcześniejszego biłem i coś tam działał , kolejny sam olej

A na innym forum super dzialanie
50trena ed dziala jak CYBER
Juz nowy lab wydali we flakonikach 2ml....
...
Napisał(a)
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Szacuny 106583 Napisanych postów 378746 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1712675
reklama=zbyt=kasa

celował bym w coś innego

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 119 Napisanych postów 415 Wiek 37 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 23975
Na siłowni na którą czasem chodzę dil sprzedaje cuda tego labu jako super mega zaj**iste i w dodatku teraz są u niego sporo tańsze ( promocja jak w MediaMarkt- nie dla idiotów), młodzi bez rozeznania się łapią, starsza wiara tego nie tyka i nie bez powodu.

Zmieniony przez - MetodaMen w dniu 2016-03-06 11:11:15
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 2347 Napisanych postów 5689 Wiek 44 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 110111
umnie atom nigdy nie dzialal nawet prop a jak juz to bardzo slabo lipa totalna

siła jest Bogiem,trening nałogiem,rzezba zabawą,masa podstawą:)

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 1113 Napisanych postów 19836 Wiek 41 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 162922
kulmasBAN

A na innym forum super dzialanie
50trena ed dziala jak CYBER
Juz nowy lab wydali we flakonikach 2ml....

Pod jaka nazwą ten lab w 2ml ?

<<<Champions
are Made
Not Born>>>

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Temat zamknięty
Poprzedni temat

Zmiany w dziale !!!!

Następny temat

UZUPEŁNIANIE TEMATÓW - zgłoszenia zdjęć & informacji

Dzien ojca
Polecane artykuły