5
doping & zdrowie
Ilość wyświetleń tematu: 9307775
Tomi240wazne zeby w srodku mialo byc to co ma bo reszta to malo waznaNie wiem czy to ori czy fake, ale wstawiam zdjęcie dla tych co decydują się na środki z tego labu.
Bardzo słaba jakość wykonania amułem, nadruk kiepski i można zdrapywać go palcami.
Ja zrobiłem 2 strzały tego enana i miałem dość. Ból utrzymywał się po nim 2 tygodnie i jeszcze czuję delikatnie twardy mięsień.
Ktoś pisał że się krystalizuje, i nie wątpie w to. Być może trafiłem na chu.. partię, kto wie. Nie twierdzę że nie działa, ale na mie źle reaguje.
![]()
rYchUmTkTomi240wazne zeby w srodku mialo byc to co ma bo reszta to malo waznaNie wiem czy to ori czy fake, ale wstawiam zdjęcie dla tych co decydują się na środki z tego labu.
Bardzo słaba jakość wykonania amułem, nadruk kiepski i można zdrapywać go palcami.
Ja zrobiłem 2 strzały tego enana i miałem dość. Ból utrzymywał się po nim 2 tygodnie i jeszcze czuję delikatnie twardy mięsień.
Ktoś pisał że się krystalizuje, i nie wątpie w to. Być może trafiłem na chu.. partię, kto wie. Nie twierdzę że nie działa, ale na mie źle reaguje.
![]()
Tomi240jakoś to przeżyłem , ale kasa za kilka opakowań tego poszła w kibel, no chyba że ktoś chce to moge oddać za grosze.
Tomi240jakoś to przeżyłem , ale kasa za kilka opakowań tego poszła w kibel, no chyba że ktoś chce to moge oddać za grosze.
Tomi240Dlatego teraz ja zawsze biorę jedno pudełko na próbe .Sprawdzam czy działa i dupy nie urywa i wtedy zamawiam:),a hasła w stylu że musi boleć zostawie bez komentarzajakoś to przeżyłem , ale kasa za kilka opakowań tego poszła w kibel, no chyba że ktoś chce to moge oddać za grosze.
Nasz sklep
Mega promocja