EXTRA RABAT NA DZIEŃ OJCA! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

ORYGINAŁ / FAKE - foto & opinie

temat działu:

Doping - zdjęcia

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 9295903

Nowy temat Temat zamknięty
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 179 Napisanych postów 1482 Wiek 41 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 56398
Wkleję gdyby ktoś miał jeszcze jakieś wątpliwości do tego t3, leciałem 3 tyg, przedwczoraj dopiero badania, bo coś mi nie grało do końca, poszedłbym wcześniej ale wskoczyłem na vlcd i smalec zaczął się topić więc pomyślałem, że kręci:( he..

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 88 Napisanych postów 1946 Wiek 35 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 36723
No to ładnie. Krąży syf na rynku nie do odróżnienia.

AfterHours.fm - The Best in Trance & Progressive

...
Napisał(a)
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Szacuny 106591 Napisanych postów 378764 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1712722
no niestety , dlatego novo panowie mamy pewniaka
1

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 24 Wiek 35 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 1325
Cido bez ulotki tak slabo pakowane wrecz wrzucone do opakowania luzem zakupione z ciekawosci na jednym ze sklepow internetowych kupilem bo bralem kiedys wygladalo zupelnie inaczej ale po strzale na nastepny dzien jak w niebo wziety kosa konkretna byla dzialanie bylo niesamowite ....
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 2 Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 53
Siema. Dopadlem propa od Androchem. Porównałem z innymi zdj i gołym okiem widać różnicę w kolorze oleju. Mój jest bezbarwny, a z tego co widzę powinien mieć lekko żółtawy kolor. Strzał wszedł bezbolesnie, czuję podwyższone ciśnienie.Co o tym sądzicie? Fake?

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 11184 Napisanych postów 51987 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
tego nie podrabiają. A kolor oleju to zmienny jest, nie ma tak że musi być taki i taki bo inaczej będzie wał. Jaki mieli taki dali i tyle.
1
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 3841 Napisanych postów 4473 Wiek 42 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 182558
...
Napisał(a)
Specjalista
Szacuny 72 Napisanych postów 578 Wiek 39 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 145060
testy andro zawsze sa bezbarwne czy to susta enan prop itp. wiec chyba porownywales do innego labu jak widziales inny kolor. i zastanawiam sie na jakiej podstawie wnioskujesz ze powinien byc inny kolor??

Zmieniony przez - naziwisko w dniu 2017-03-24 23:23:33
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 2 Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 53
Niecala godzina i dosyć duzy skok ciśnienia. Nie twierdzę że to fake, poprostu w artykule lodzianin1 http://m.sfd.pl/AndroChem_Labolatories_inj&tab__temat_zbiorczy_-t1133969.html?utm_source=SFD&utm_campaign=Szukaj&utm_medium=all  prop na zdj wydaje się ciemniejszy. Kto pyta nie błądzi ;p
...
Napisał(a)
Specjalista
Szacuny 72 Napisanych postów 578 Wiek 39 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 145060
jak masz watpliwosci to zbadaj testa po kilku strzalach. ale masz ori andro i bdb.
2
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Temat zamknięty
Poprzedni temat

Zmiany w dziale !!!!

Następny temat

UZUPEŁNIANIE TEMATÓW - zgłoszenia zdjęć & informacji

Spalanie
Polecane artykuły