Andrew17121987Alchemia-Pharma,Platinium Labs,Shree Venkatesh... z czego propek? Bo niedługo lecę do Pl i tutaj się nasowa pytanie który lab najtrafniejszy?
Platinium dobry prop, Shree też możesz brać.
2
Ilość wyświetleń tematu: 9159430
Andrew17121987Alchemia-Pharma,Platinium Labs,Shree Venkatesh... z czego propek? Bo niedługo lecę do Pl i tutaj się nasowa pytanie który lab najtrafniejszy?
BigYorkie1488mapetttmapetttAndrew17121987Może mam podbić do 150e0d czy zostawić? jak jest bo jeżeli któryś z Panow twierdzi że to pół wałek to może i dawki zwiększyć czy poczekać jeszcze.A jeżeli chodzi o laby to jakie proponuje oczywiście propka.Dziekuje za odpowiedzi
podbij dawke
prawei wszystko z propow dziala
alpha zeneca nexium ions ap andro malay swiss nawet genamed
EP masz w 1ml czy 10ml
zeneka sie zj**ala ale czego mozna by sie spodziewac po central pharmie w ladniejszych opak. ten sam numer po raz kolejny
j**AC TE p******ONE SFD
SAME d****E TU k***A SA
j**AC SFD
j**AC SFD
Andrew17121987Czyli jak Panowie Eksperci jak z tymi badaniami wyjdzie?
mapetttmapetttBigYorkie1488mapetttmapetttAndrew17121987Może mam podbić do 150e0d czy zostawić? jak jest bo jeżeli któryś z Panow twierdzi że to pół wałek to może i dawki zwiększyć czy poczekać jeszcze.A jeżeli chodzi o laby to jakie proponuje oczywiście propka.Dziekuje za odpowiedzi
podbij dawke
prawei wszystko z propow dziala
alpha zeneca nexium ions ap andro malay swiss nawet genamed
EP masz w 1ml czy 10ml
zeneka sie zj**ala ale czego mozna by sie spodziewac po central pharmie w ladniejszych opak. ten sam numer po raz kolejny
odj**ali w h** z tym alpha zeneca k***a
taka firma sie zapowiadala
1.1ml w ampie bylo stezenia zawyzone duzo wyglad piekny i h** po roku lipa.
http://www.sfd.pl/Lordknaga_blogo_galeria-t1129580.html
LORDKNAGA - MOJA PRZYGODA Z CROSSFITEM - sponsored by reebok