bogdanobba nie powinno być gdzieś przypadkiem na prolce napisu Pharmaswiss? przynajmniej od zeszłego roku prolka robiona jest w Czechach
no to przeciez jest na ori, strone wczesniej masz zdj
ultimaCzy Ovigil bywa walowany? Bo kumpel jest na odbloku i ma wlasnie Ovigil,ale po strzale calych 5000iu nic nie poczul w kroku,a na dodatek wpuscil pare kropel na test ciazowy i nie wykazalo ciazy...
Zmieniony przez - ultima w dniu 2015-02-13 20:32:47
ponoc test ciazowy nie jest wyznacznikiem, gdzies pisali ze nawet z dobrego hcg nie wychodzi.. dla mnie wyznacznikiem zawsze bylo to co czulem
po zastrzyku, znaczy w zyciu moze 1-2x mialem ug hcg, wiecej wole sie nie stresowac czy przegrzane czy zrypane czy dobre czy zle i inwestowac w pl.. poza tym Ovigil nie jest walowany, zwykle ug.. moze i popularny no ale walka nie widzialem, tak samo jak i ich clomidu walowanego. moze sie trafic lepiej lub gorzej, zreszta troche do przecenia ma zanim trafi do pl i kto wie jakie mial zgotowane warunki mimo ze w formie suchej nie powinno byc porblemu to jednak po zastrzyku slusznym odczuciem powinno byc "rwanie" w jajkach czy tez ich delikatne opuchniecie.
Marek2806Mój znajomy ostatnio chwalił te ze schree
shree = ovigil czyli to na co wyzej kolega sie skarzy. jak dla mnie hcg to tylko apteka.. odblok zbyt wazna sprawa aby go zrypac jakims ug.
Zmieniony przez - GWookie w dniu 2015-02-14 15:19:36