EXTRA RABAT NA DZIEŃ OJCA! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

ORYGINAŁ / FAKE - foto & opinie

temat działu:

Doping - zdjęcia

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 9296240

Nowy temat Temat zamknięty
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 23 Napisanych postów 229 Wiek 42 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 11889
no dobra ale co z tą paką co nie ma daty i sok jest ciemniejszy wbijać to czy nie ryzykować
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 11184 Napisanych postów 51987 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
lucek222
no dobra ale co z tą paką co nie ma daty i sok jest ciemniejszy wbijać to czy nie ryzykować

nie ryzykuj moze to byc tez podrobka?
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 23 Napisanych postów 229 Wiek 42 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 11889
a występują też odróbki tego bo z tego co wiem wątpię żeby to podrabiali albo ja nie wiem ale faktycznie w necie nie doszukałem się takich ampułek z ciemniejszym sokiem i trochę inny nadruk
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 1430 Napisanych postów 1371 Wiek 49 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 165631
Mam różne wypusty Vertexa ale z taką czcionką jak ten po prawej nie znalazłem. No i stężenie pod nazwą środka masz nadrukowane a u mnie na wszystkim znajduje się na dole. Niech ktoś bardziej w temacie Ci pomoże.

Zmieniony przez - Żubroń w dniu 2020-05-18 18:54:49
...
Napisał(a)
lordknaga Doradca
Ekspert
Szacuny 6846 Napisanych postów 16922 Wiek 41 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 400624
nikt za ciebie nie zadecyduje czy wbic czy nie jak sie boisz w UG o date, bo nie ma druku na ampie to nie bij, jak miales wymieszane w paczkach, bo dile czasem kartoniki dostaja oddzielnie, bo latwiej tak transportowac, to na oko powsadzal i tyle.
1

http://www.sfd.pl/Lordknaga_blogo_galeria-t1129580.html

LORDKNAGA - MOJA PRZYGODA Z CROSSFITEM - sponsored by reebok

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 2516 Napisanych postów 8350 Wiek 34 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 100406
W vertexie różne jaka były, każda ampa np.inaczej rozlana

Kompleksowe prowadzenie online.

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 10 Napisanych postów 52 Wiek 36 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 7379
lucek222
Czy to normalne w tym labie ampułki w jednej paczce mają date 2024 i 2021 a winnej paczce są ampułki co w ogóle na ampułkach nie ma daty i sok jest trochę ciemniejszy ta ampułka po prawej stronie na fotce tak nie widac ale sok jest ciemniejszy czy tym się sugerować czy wbijać dalej

. Ja mam cypio z vertexa i w ogóle na amp nie mam daty wybitej i na opakowaniu... Sok równo nalany i bezbolesny natomiast z amp nadruk byle jaki czasem schodzi.

Zmieniony przez - gmos1 w dniu 2020-05-18 20:52:33
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 687 Napisanych postów 249 Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 1232
bierz i sie nie przejmuj , trafiłes złotego kruka<).... pewnie mieli koncówke jednej partii i maszyna zmieszała z nowa partia:).....
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 55 Wiek 5 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 1675
Te daty na sokach UG często mijają się z prawdą. Na przykład nalepki na flakony mają jeszcze dla poprzednich partii to lepią na nowe i pewnie i z ampami ta sama robota. Ja mam trena i bold bez dat, teścia z datami ale bez nalepek holo, niedbalstwo trochę, ale to ma działać a nie wyglądać :ROTFL: Vertex adekwatnie do cen wykonanie, jak komuś zależy na dobrym poziomie estetycznym, to są droższe laby.
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 55 Wiek 5 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 1675
musculedream
bierz i sie nie przejmuj , trafiłes złotego kruka<).... pewnie mieli koncówke jednej partii i maszyna zmieszała z nowa partia:).....

Ja trafiłem magnyl z napisem HCG w kodzie, kumpel który zbiera różne rzeczy dał mi białko za paczkę pustą xD
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Temat zamknięty
Poprzedni temat

Zmiany w dziale !!!!

Następny temat

UZUPEŁNIANIE TEMATÓW - zgłoszenia zdjęć & informacji

Spalanie
Polecane artykuły