Szacuny
57
Napisanych postów
269
Na forum
7 lat
Przeczytanych tematów
19356
Witam
Panowie
powiem tak wykonanie/wyglad pierwsza klasa ta Nanda Laboratories (tak jak Shree/Alpha)
Olej rzadki i w bark igla 0,5 bez problemow
po iniekcji zezo bolu czy tam dyskomfortu jakiegoś
Teraz zobaczymy czy dzialanie bedzie szlo w parze z wygladem....heh...
Pzdr.
Zmieniony przez - alex79 w dniu 2019-01-25 01:32:32
Zmieniony przez - alex79 w dniu 2019-01-25 01:34:42
Szacuny
33409
Napisanych postów
88767
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
933012
Działanie soków Nandy książkowe , dla mnie rewelacja ! Też bije właśnie tą susta i mogę Ci powiedzieć że będziesz bardzo zadowolny Leci u mnie jeszcze kilka innych środków Nandy i tak samo petarda ! Jestem mega zadowolony
Zmieniony przez - pawel82 w dniu 2019-01-25 07:20:26
Szacuny
0
Napisanych postów
6
Na forum
4 lata
Przeczytanych tematów
108
Fake czy nie fake pudelko bylo fabrycznie zamknięte Metka firmy nexium jak wącham tabsy w środku to jakby pachniały czymś haha nie wiem słodkim a ta ulotka na klej slabo trzymala sie pudelka
Szacuny
57
Napisanych postów
269
Na forum
7 lat
Przeczytanych tematów
19356
kraboburger
Fake czy nie fake pudelko bylo fabrycznie zamknięte Metka firmy nexium jak wącham tabsy w środku to jakby pachniały czymś haha nie wiem słodkim a ta ulotka na klej slabo trzymala sie pudelka
Ogolnie nie ma juz walkow Nexa kiedys tam ktos probowal, a jezeli chodzi o naklejki,holo itp. to w Nexium normalna sprawa.
Dobra sprawdzona Meta zajadaj i nie przejmuj sie to u nich normalne.
Bedziesz zadowolony
Szacuny
0
Napisanych postów
6
Na forum
4 lata
Przeczytanych tematów
108
kraboburger
Mordo wiesz spytam wole haha może akurat wiesz bo nie którzy gadają że np w mecie ruskiejn z 30mg to 20metki jest i jak na wage 80-85 u mnie zjadam 2x10 na dzien to wystarczająco? obliczylem 2x na kazdy dzien to moj cykl 6tygodni będzie trwał trwa juz 7 dni i no niby wiekszą pompe czuje na silce ale obwody to jako tako nie poszly a podobno nie ktorzy maja juz po tygodniu
Szacuny
0
Napisanych postów
6
Na forum
4 lata
Przeczytanych tematów
108
wiesz bo nie którzy gadają że np w mecie ruskiejn z 30mg to 20metki jest i jak na wage 80-85 u mnie zjadam 2x10 na dzien to wystarczająco? obliczylem 2x na kazdy dzien to moj cykl 6tygodni będzie trwał trwa juz 7 dni i no niby wiekszą pompe czuje na silce ale obwody to jako tako nie poszly a podobno nie ktorzy maja juz po tygodniu