To będzie Twój rok! Sprawdź rabaty do 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

ORYGINAŁ / FAKE - foto & opinie

temat działu:

Doping - zdjęcia

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 9406487

Nowy temat Temat zamknięty
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 38 Wiek 36 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 15420
Ktos sie spotkal?

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 153 Napisanych postów 1096 Wiek 42 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 12164
Niszowy towar u mnie w cenie Cybera ori. Chłopy biorą u ładnie rosną. Sam się zdecyduje jak mi się zapas Cybera skończy :) a to jeszcze potrwa hehe
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 3174 Napisanych postów 13767 Wiek 40 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 186590
To nie jest niszowy lab, tylko słabo popularny w pl

Brak podpisu

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 153 Napisanych postów 1163 Wiek 41 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 43428
Arkus P
To nie jest niszowy lab, tylko słabo popularny w pl

za dobry i za drogi

Batros to Skeletor: "You talk and I'll listen."

Skeletor: "I'll talk and you'll obey!"

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 153 Napisanych postów 1096 Wiek 42 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 12164
Nie mieszkam w PL ani na wyspach u mnie z towarem jest bardzo Ciężko a jak wjeżdża to przeważnie ori. Chociaż Bayeru były wyj**ki:)

To co mi się podoba w tym Kafei testobolon to dodatek cypuonatu w porównaniu do Super Test Cybera. Dlatego już zacieram rączki jak mi się Cybera skończy bo teraz sam muszę dodawać cypka lub enana do mixu

Zmieniony przez - Flooky w dniu 2017-08-27 16:35:53
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 1113 Napisanych postów 19836 Wiek 42 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 162922
Bayeru to juz tylko wyj**ki...

<<<Champions
are Made
Not Born>>>

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 153 Napisanych postów 1163 Wiek 41 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 43428
ziki2000
Bayeru to juz tylko wyj**ki...

ale w sensie tego undera bayeru co mial pseudo oxe mete itd. czy mowisz o bayerze aptece, primie enanie itd?

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 1113 Napisanych postów 19836 Wiek 42 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 162922
Oczywiście w sensie undera co to dile wciskają jako oryginał

<<<Champions
are Made
Not Born>>>

...
Napisał(a)
Ekspert
ziki2000
Oczywiście w sensie undera co to dile wciskają jako oryginał

ano. ori bayera apteke idzie wyrwac, chociaz podrobki ladne to kto czai od razu pozna. smieszna sprawa ze podj**ka provironu bayera i primy roznica w cenie od oryginalu u dila 5zl jedno i drugie z taka sytuacja sie spotkalem ;)

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 967 Napisanych postów 11361 Wiek 6 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 191525
Cebulak i tak weźmie tańsze a potem pisze że nie działa, z życia wzięte.
2
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Temat zamknięty
Poprzedni temat

Zmiany w dziale !!!!

Następny temat

UZUPEŁNIANIE TEMATÓW - zgłoszenia zdjęć & informacji

collarose
Polecane artykuły