EXTRA RABAT NA DZIEŃ OJCA! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

ORYGINAŁ / FAKE - foto & opinie

temat działu:

Doping - zdjęcia

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 9293825

Nowy temat Temat zamknięty
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 93 Napisanych postów 581 Wiek 34 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 49945
ari94
serio się pytam. Zdarza się, że takie coś pływa? i ogólnie npp jest żadkie czy gęste?

czy zdarza się że takie coś płyta - owszem... jak gówniany towar, czy jest gęste czy rzadkie - gęste.
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 93 Napisanych postów 581 Wiek 34 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 49945
nadinka201
nadinka201
.

Nie mogę załączyć zdjęcia . Chodzi o metę z platyny

Już kiedyś na ten temat pisałem, sok działać działa, nawet jak kody nie wchodzą, jednak stężenie w nich nie jest takie jak we wchodzących kodach, jest zaniżone, ale mimo to towar hula, nie radził bym także słuchać p******enia od dila że masz się nie martwić nie wchodzącymi kodami bo ktoś się na stronę włamał i pousuwał kody (konkurencja) bo to tylko wymówka, under to under, wchodzące kody = stężenie ok, nie wchodzące kody = zaniżone stężenie.
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 11184 Napisanych postów 51986 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
ari94
serio się pytam. Zdarza się, że takie coś pływa? i ogólnie npp jest żadkie czy gęste?

Ja miałem kiedyś towar z EP to był enan i deka , i obydwa środki były żadkie . Kody wchodziły , ale ostatecznie nie użyłem z obawy ze mogę spierniczyc cykl. Znam tez klienta co tylko wali EP i jest zadowolony. Różne opinie o tym labie. Co prawda ze żadnego takiego syfu nie było w flakonach które posiadałem .
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 11184 Napisanych postów 51986 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
bigendriu
nadinka201
nadinka201
.

Już kiedyś na ten temat pisałem, sok działać działa, nawet jak kody nie wchodzą, jednak stężenie w nich nie jest takie jak we wchodzących kodach, jest zaniżone, ale mimo to towar hula, nie radził bym także słuchać p******enia od dila że masz się nie martwić nie wchodzącymi kodami bo ktoś się na stronę włamał i pousuwał kody (konkurencja) bo to tylko wymówka, under to under, wchodzące kody = stężenie ok, nie wchodzące kody = zaniżone stężenie.

Wiesz no nie wiem , miałem kilka opakowań enana , kiedy nie wszystkie kody wchodziły , a badanie pokazało ze kosa. I skala przekroczona . Wiec dokładnie nie wiadomo jak to jest.
...
Napisał(a)
Ekspert
nadinka201
bigendriu
nadinka201
nadinka201
.

Wiesz no nie wiem , miałem kilka opakowań enana , kiedy nie wszystkie kody wchodziły , a badanie pokazało ze kosa. I skala przekroczona . Wiec dokładnie nie wiadomo jak to jest.

Była by jeszcze większa kosa jak by kody wchodziły :) dam ci porównanie piwniczniaków, kup enana z platyny a prolke z apteki, kopać oczywiście że będzie kopać ale.... to jak byś dostał kopa od koszykarza a kopa od Mameda Khalidova, chyba że enana dasz 1g/week przy 500mg prolki z apki. Deka apteczna przy której jest 50mg kopie bardziej niż deka 250mg underowa, a co do wchodzących kodów z platyny to większe stężenia mają z wchodzącymi kodami i mówię ci jest to sprawdzone nie p******eniem bambusów z siłowni mających 18lat a badaniami...czarno na białym.
1
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 21 Napisanych postów 161 Wiek 39 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 36950
ari94
deka euro-pharmacies

co to za syfy pływają?

Zmieniony przez - ari94 w dniu 2018-06-26 17:21:03

syf dlatego zrezygnowałem z flakonow całkowicie ostatnio miałem coś podobnego w pewnym labie ale nie aż tak dużo
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 429 Napisanych postów 3303 Wiek 43 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 130901
bigendriu
nadinka201
bigendriu
nadinka201
nadinka201
.

Była by jeszcze większa kosa jak by kody wchodziły :) dam ci porównanie piwniczniaków, kup enana z platyny a prolke z apteki, kopać oczywiście że będzie kopać ale.... to jak byś dostał kopa od koszykarza a kopa od Mameda Khalidova, chyba że enana dasz 1g/week przy 500mg prolki z apki. Deka apteczna przy której jest 50mg kopie bardziej niż deka 250mg underowa, a co do wchodzących kodów z platyny to większe stężenia mają z wchodzącymi kodami i mówię ci jest to sprawdzone nie p******eniem bambusów z siłowni mających 18lat a badaniami...czarno na białym.

Kod nie ma nic do gadania. Najbardziej gowniany lab moze zrobic kody i nic to nie znaczy. Kody moga jedynie oznaczac ze towar pochodzi od producenta a to nie jest wyznacznikiem dzialania. Bo jesli producent to jakas faja to zrobi pieknie wszystko, smigajace kody a sok bedzie dvpnej jakosci. Kod moze tylko sugerowac to ze sok jest od producenta. Nic wiecej.

Co do npp moze byc geste albo rzadkie jak woda. Wszystko zalezy od podkladu z danego rodzaju oleju i korzystania lub nie z EO.
1
...
Napisał(a)
Ekspert
GWookie
bigendriu
nadinka201
bigendriu
nadinka201
nadinka201
.

Kod nie ma nic do gadania. Najbardziej gowniany lab moze zrobic kody i nic to nie znaczy. Kody moga jedynie oznaczac ze towar pochodzi od producenta a to nie jest wyznacznikiem dzialania. Bo jesli producent to jakas faja to zrobi pieknie wszystko, smigajace kody a sok bedzie dvpnej jakosci. Kod moze tylko sugerowac to ze sok jest od producenta. Nic wiecej.

Co do npp moze byc geste albo rzadkie jak woda. Wszystko zalezy od podkladu z danego rodzaju oleju i korzystania lub nie z EO.

Dokładnie !
I wszystko w temacie
2
...
Napisał(a)
Specjalista
Szacuny 55 Napisanych postów 391 Wiek 41 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 15282
Z EP to jest naprawde dziwnie. towar kupe lat na rynku a opinii nie ma za duzych w necie czy to pozytywnych czy negatywnych . tak jakby nikt prawie tego nie bral. w usa pare lat temu EP zamkneli jeszcze stara szate...

j**AC TE p******ONE SFD
SAME d****E TU k***A SA
j**AC SFD
j**AC SFD

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 1941 Napisanych postów 13710 Wiek 34 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 249865
bigendriu
nadinka201
nadinka201
.

no popatrz a mi pare lat temu w Alpha pharma i jeszcze jednej firmie kody wchodzily a test ledwo ponad norme

Zmieniony przez - kamilplnk w dniu 2018-06-27 08:05:22
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Temat zamknięty
Poprzedni temat

Zmiany w dziale !!!!

Następny temat

UZUPEŁNIANIE TEMATÓW - zgłoszenia zdjęć & informacji

Dzien ojca
Polecane artykuły