Szacuny
1
Napisanych postów
26
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
249
Ja przybilem trena Ace z Immortala I zaskoczenie w ch....pierwszy raz az takie dusznosci po 20 sekunach po wyciagnieciu igly z uda myslalem ze sie udusze ...wielki props ale zeby nie bylo Pimpu niech ktos cos napisze moze bil towar oprucz mnie .mam jeszcze Fast ripa morze ktos Bil ?
jakas opinia
Szacuny
1
Napisanych postów
26
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
249
widzisz dusznosc kaszel to wskaznik tego ze jest tam co trzeba a nie jak polskie 90% underow ...np Cyber taki wspanialy a po zrobieniu badan w trenie niema kropli trena ..:) ..Hologramy maja byc .wPolsce dla was wszytko wyglada slabo ..Wazne jak klepie .Na poczatek zdabadz towar wbij i ocen .Pozder
Szacuny
1113
Napisanych postów
19836
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
162922
VenoMen
widzisz dusznosc kaszel to wskaznik tego ze jest tam co trzeba a nie jak polskie 90% underow ...np Cyber taki wspanialy a po zrobieniu badan w trenie niema kropli trena ..:) ..Hologramy maja byc .wPolsce dla was wszytko wyglada slabo ..Wazne jak klepie .Na poczatek zdabadz towar wbij i ocen .Pozder
dobrą reklamę robisz dla labu a więc widać nowa firma wchodzi na sfd
A duszności mają g**** do stężenia bo może być mała ilośc trenu % a i tak będzie kaszel jak dostanie się trochę do krwiobiegu, sam mam tak że wbijam jeden flakon i raz złapią mnie duszności a raz nie a więc twoim tokiem myslenia to powinienem mieć w jednym flakonie różne stężenia trenu
Szacuny
106685
Napisanych postów
378966
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1713293
VenoMen
tutaj akurat się mylisz bo kaszel może wystąpić i przy innych środkach , dość często przy npp.
najczeciej fakt przy trenach , lecz kaszel nie jest wyznacznikiem działania trenu przecież.
u mnie kaszel i drapanie w gardle występuje raz na kilka iniekcji
lecz koleżkę nie łapie raz na 10 sprawa indywidualna mocno
Szacuny
120
Napisanych postów
951
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
14423
VenoMen