SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

ORYGINAŁ / FAKE - foto & opinie

temat działu:

Doping - zdjęcia

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 8192519

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2062 Napisanych postów 3646 Wiek 34 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 78425
Naklejki neoe rowne w omce to standard.
3
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
krzykacz Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 20911 Napisanych postów 70289 Wiek 40 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 572354
Fajny blend Biosiry - klasyk dd + test. Z meth inj też z tego laba leci ładnie robi.






3

doping & zdrowie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 75 Napisanych postów 578 Wiek 36 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 145060
MetodaMen
naziwisko
teb bez logo to bylo xxx lat temu, teraz sa kody ze zdrapakami i logo na kapslu. ewidentnie walek i to ten gorszy niz pokazywano ostatnio.


Gościu skończ te ocenianie labów o których bladego pojęcia nie masz...po co oceniasz ciagle jak bladego pojęcia nie masz? Ciagle wprowadzasz w błąd innych , jakiś mod powinien zrobić z tym porządek...


kazdy laik ktory wejdzie na strone cybera zobaczy sobie jak wyglada ori i do tego sa kody ktorych nie ma na tym co wyzej ktos wstawial wiec moze ty przestan wprowadzac ludzi w blad bo nie masz zadnych argumentow potwierdzajacych ze to jest ori cyber i jak widac bardzo nie na reke ci taka opinia. a do tego zdjecia ori cybera z kodem juz tu niedawno byly wstawione wiec mozna sobie porownac wiec nie jest to zaden moj wymysl.. a jesli jestem w bledzie to poprosze o jakies konkretne argumenty bo po to jest ten dzial.

a tutaj miczelx wstawial jak wyglada ori cyber ze zdrapka i nadal bedziesz mi wpieral ja ja blediem oceniam czy wymyslam cos?? no bo oczy mnie chyba nie myla z tego co widze.

https://www.sfd.pl/ORYGINAŁ_/_FAKE__foto_&_opinie-t1006675-s1288.html




Zmieniony przez - naziwisko w dniu 2017-07-03 13:54:15

Zmieniony przez - naziwisko w dniu 2017-07-03 14:01:00

Zmieniony przez - naziwisko w dniu 2017-07-03 14:02:26
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 3966 Napisanych postów 4473 Wiek 40 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 182558
krzykacz
Fajny blend Biosiry - klasyk dd + test. Z meth inj też z tego laba leci ładnie robi.









O kurde troche mnie nie było a tu takie perełki wychodza. Ciekawy jestem działania jesli bedzie soczek klepał tak jak od lat orale Biosiry to bedzie trzeba ug zmienic
Ładny design.
Blend super ale na mase a gdyby jeszcze było prop z npp i masterem to pod SW dla mnie idelana sprawa.


Zmieniony przez - SalvatoreLucania w dniu 2017-07-03 14:07:53
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 113 Napisanych postów 1210 Wiek 39 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 198455
WitamY piekna biosra
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2062 Napisanych postów 3646 Wiek 34 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 78425
Ten blend stary jak swiat, tylko u nas inj Biosiry Raczej malo popularne sa. Maja Rapidtexa(prop/master/tren) bralem ze dwa razy i dla mnie rewelacja byla.
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 3966 Napisanych postów 4473 Wiek 40 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 182558
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 119 Napisanych postów 415 Wiek 34 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 23896
naziwisko
MetodaMen
naziwisko
teb bez logo to bylo xxx lat temu, teraz sa kody ze zdrapakami i logo na kapslu. ewidentnie walek i to ten gorszy niz pokazywano ostatnio.


Gościu skończ te ocenianie labów o których bladego pojęcia nie masz...po co oceniasz ciagle jak bladego pojęcia nie masz? Ciagle wprowadzasz w błąd innych , jakiś mod powinien zrobić z tym porządek...


kazdy laik ktory wejdzie na strone cybera zobaczy sobie jak wyglada ori i do tego sa kody ktorych nie ma na tym co wyzej ktos wstawial wiec moze ty przestan wprowadzac ludzi w blad bo nie masz zadnych argumentow potwierdzajacych ze to jest ori cyber i jak widac bardzo nie na reke ci taka opinia. a do tego zdjecia ori cybera z kodem juz tu niedawno byly wstawione wiec mozna sobie porownac wiec nie jest to zaden moj wymysl.. a jesli jestem w bledzie to poprosze o jakies konkretne argumenty bo po to jest ten dzial.

a tutaj miczelx wstawial jak wyglada ori cyber ze zdrapka i nadal bedziesz mi wpieral ja ja blediem oceniam czy wymyslam cos?? no bo oczy mnie chyba nie myla z tego co widze.

https://www.sfd.pl/ORYGINAŁ_/_FAKE__foto_&_opinie-t1006675-s1288.html


Rozumiem ze parasz się cytowaniem innej i w oparciu o to oceniasz czy coś jest Ok czy nie .... Ty tak poważnie?
Najpierw piszesz farmazony o środkach z Cyber, Balkan teraz znowu Cyber.


Zmieniony przez - naziwisko w dniu 2017-07-03 13:54:15

Zmieniony przez - naziwisko w dniu 2017-07-03 14:01:00

Zmieniony przez - naziwisko w dniu 2017-07-03 14:02:26
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2062 Napisanych postów 3646 Wiek 34 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 78425
Aaaa... npp zamiast trena... Polecam TestoMix1 Malay Tiger. Juz chyba z 6op wbijam.
2
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11065 Napisanych postów 50898 Wiek 29 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 57816
To może ja zakończę tą Twoją debatę o tym cyberze. Kapsle bez tłoczenia nie były xxx lat temu,tylko jeszcze rok temu były puszczane normalnie. Ten hologram jest w wersji pierwszej, ten co jest na flakonach z tłoczeniem jest to wersja drugiej,ten co Miczel dawał jest w wersji trzeciej. Nie będę Tobie podawał argumentów, bo poszerzanie Twojej wiedzy mam... To idę robić jeść Jak coś to pod tel,będę potem


Zmieniony przez - zioekt w dniu 2017-07-03 14:43:52
Nowy temat Temat Zamknięty
Następny temat

UZUPEŁNIANIE TEMATÓW - zgłoszenia zdjęć & informacji

nutloveb