SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

ORYGINAŁ / FAKE - foto & opinie

temat działu:

Doping - zdjęcia

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4269017

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2016 Napisanych postów 3368 Wiek 31 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 75139
Naklejki neoe rowne w omce to standard.
3
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
krzykacz Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 16228 Napisanych postów 64822 Wiek 37 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 550069
Fajny blend Biosiry - klasyk dd + test. Z meth inj też z tego laba leci ładnie robi.






3

doping & zdrowie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 75 Napisanych postów 578 Wiek 33 lat Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 145060
MetodaMen
naziwisko
teb bez logo to bylo xxx lat temu, teraz sa kody ze zdrapakami i logo na kapslu. ewidentnie walek i to ten gorszy niz pokazywano ostatnio.


Gościu skończ te ocenianie labów o których bladego pojęcia nie masz...po co oceniasz ciagle jak bladego pojęcia nie masz? Ciagle wprowadzasz w błąd innych , jakiś mod powinien zrobić z tym porządek...


kazdy laik ktory wejdzie na strone cybera zobaczy sobie jak wyglada ori i do tego sa kody ktorych nie ma na tym co wyzej ktos wstawial wiec moze ty przestan wprowadzac ludzi w blad bo nie masz zadnych argumentow potwierdzajacych ze to jest ori cyber i jak widac bardzo nie na reke ci taka opinia. a do tego zdjecia ori cybera z kodem juz tu niedawno byly wstawione wiec mozna sobie porownac wiec nie jest to zaden moj wymysl.. a jesli jestem w bledzie to poprosze o jakies konkretne argumenty bo po to jest ten dzial.

a tutaj miczelx wstawial jak wyglada ori cyber ze zdrapka i nadal bedziesz mi wpieral ja ja blediem oceniam czy wymyslam cos?? no bo oczy mnie chyba nie myla z tego co widze.

http://www.sfd.pl/ORYGINAŁ_/_FAKE__foto_&_opinie-t1006675-s1288.html




Zmieniony przez - naziwisko w dniu 2017-07-03 13:54:15

Zmieniony przez - naziwisko w dniu 2017-07-03 14:01:00

Zmieniony przez - naziwisko w dniu 2017-07-03 14:02:26
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4029 Napisanych postów 4473 Wiek 37 lat Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 182558
krzykacz
Fajny blend Biosiry - klasyk dd + test. Z meth inj też z tego laba leci ładnie robi.









O kurde troche mnie nie było a tu takie perełki wychodza. Ciekawy jestem działania jesli bedzie soczek klepał tak jak od lat orale Biosiry to bedzie trzeba ug zmienic
Ładny design.
Blend super ale na mase a gdyby jeszcze było prop z npp i masterem to pod SW dla mnie idelana sprawa.


Zmieniony przez - SalvatoreLucania w dniu 2017-07-03 14:07:53
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 74 Napisanych postów 1082 Wiek 36 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 194555
WitamY piekna biosra
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2016 Napisanych postów 3368 Wiek 31 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 75139
Ten blend stary jak swiat, tylko u nas inj Biosiry Raczej malo popularne sa. Maja Rapidtexa(prop/master/tren) bralem ze dwa razy i dla mnie rewelacja byla.
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4029 Napisanych postów 4473 Wiek 37 lat Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 182558
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 119 Napisanych postów 412 Wiek 31 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 23631
naziwisko
MetodaMen
naziwisko
teb bez logo to bylo xxx lat temu, teraz sa kody ze zdrapakami i logo na kapslu. ewidentnie walek i to ten gorszy niz pokazywano ostatnio.


Gościu skończ te ocenianie labów o których bladego pojęcia nie masz...po co oceniasz ciagle jak bladego pojęcia nie masz? Ciagle wprowadzasz w błąd innych , jakiś mod powinien zrobić z tym porządek...


kazdy laik ktory wejdzie na strone cybera zobaczy sobie jak wyglada ori i do tego sa kody ktorych nie ma na tym co wyzej ktos wstawial wiec moze ty przestan wprowadzac ludzi w blad bo nie masz zadnych argumentow potwierdzajacych ze to jest ori cyber i jak widac bardzo nie na reke ci taka opinia. a do tego zdjecia ori cybera z kodem juz tu niedawno byly wstawione wiec mozna sobie porownac wiec nie jest to zaden moj wymysl.. a jesli jestem w bledzie to poprosze o jakies konkretne argumenty bo po to jest ten dzial.

a tutaj miczelx wstawial jak wyglada ori cyber ze zdrapka i nadal bedziesz mi wpieral ja ja blediem oceniam czy wymyslam cos?? no bo oczy mnie chyba nie myla z tego co widze.

http://www.sfd.pl/ORYGINAŁ_/_FAKE__foto_&_opinie-t1006675-s1288.html


Rozumiem ze parasz się cytowaniem innej i w oparciu o to oceniasz czy coś jest Ok czy nie .... Ty tak poważnie?
Najpierw piszesz farmazony o środkach z Cyber, Balkan teraz znowu Cyber.


Zmieniony przez - naziwisko w dniu 2017-07-03 13:54:15

Zmieniony przez - naziwisko w dniu 2017-07-03 14:01:00

Zmieniony przez - naziwisko w dniu 2017-07-03 14:02:26
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2016 Napisanych postów 3368 Wiek 31 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 75139
Aaaa... npp zamiast trena... Polecam TestoMix1 Malay Tiger. Juz chyba z 6op wbijam.
2
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 3902 Napisanych postów 26887 Wiek 32 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 450023
To może ja zakończę tą Twoją debatę o tym cyberze. Kapsle bez tłoczenia nie były xxx lat temu,tylko jeszcze rok temu były puszczane normalnie. Ten hologram jest w wersji pierwszej, ten co jest na flakonach z tłoczeniem jest to wersja drugiej,ten co Miczel dawał jest w wersji trzeciej. Nie będę Tobie podawał argumentów, bo poszerzanie Twojej wiedzy mam... To idę robić jeść Jak coś to pod tel,będę potem


Zmieniony przez - zioekt w dniu 2017-07-03 14:43:52
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Testosterone Enanthe GoldLine - Enanline 250mg REAL/FAKE?

Następny temat

UZUPEŁNIANIE TEMATÓW - zgłoszenia zdjęć & informacji

Fruzelina