Szacuny
3779
Napisanych postów
9621
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
407794
robertjudi
Maskara jaka przebitka
Najgorsze to jest jedno u nas jest tylko bez refundacji za te 2300zł. W DE też można bez refundacji kupic za 336,39 ojro czyli 1500zł W tej Polandii to ich pyebało już gruntownie. Pomijam to, ze ja jestem ubezpieczony i tylko 10 ojro dałem. Ale każdy w PL to powinien o receptę transgraniczna prosić i do szwabskiej apteki jechac. Leczenie na 40 dni masz w karmanie 1600zł zaoszczędzone. Tak samo Cial, nie wiem czemu ale mój lekarz może mi tylko na 100% przepisać, tak samo jak testa. Ale 12 tabletek tadalafilu wychodzi 0k 130zł, a u nas to chyba 2 więcej kosztują Masakra jakaś.
Szacuny
573
Napisanych postów
1294
Na forum
5 lat
Przeczytanych tematów
27285
rogidogi
diablo1
Ale wcześniej tez nigdy mi się nie zdarzylo. Może gorsza partia butli z gumka i się to kruszy. Ale kto tam używa to lepiej niech zwraca uwagę czy coś nie pływa. Mi tez zostały jeszcze dwie flaszki z tego samego zamówienia to będę patrzył czy problem powtarza się.
U mnie czysto 8viali przejarzane prop/stano bardzo dokladnie. Pytalem znajomkow na silce rano zaden nie mial syfu w srodku na tyle co bija i bili DNA. Moze temp zrobila swoje jak gdzies lezalo na magazynie czy u kogos w goracym nie wiem ja zadowolony z tego co mam i bije.
Widać początkowa partia na białym oleju. Biłem na pszezriczystym oleju propa bezbolesny i klepal ok